reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Hejka, nie czytałam co pisałyscie,wybaczccie,ale nie mam siły, dopiero co wrociłam od kolezank i wiecie jakie one ma fajne pampersy z norwegii z postaciami z ulicy sezamkowej - kurcze szkoda,ze u nas takich ie ma :/ emalia mi włosy wychodzą jakbym miała chemioterapie- wszedzie ich pełno,w łazince,w pokoju nawet w kuchni :szok:

18.09.2010 018.jpg
18.09.2010 017.jpg

18.09.2010 006.jpg

reklama
Tomcio widzę ma rajstopki z H&M, tez się na nie czaję :) i na skarpetki ze strażą pożarną :) zmykam spac dziewczynki, jutro długi i ważny dzień :) udanej niedzieli :)

Emalia - mnie jak narazie nie wychodzą i całe szczęście bo jakby zaczęły to bym łysa została taką mam "bujną" fryzurę

Yoshe - u mnie to samo, mój mąż nie wykąpał małej ani razu:tak:a pieluszkę zmieniał aż 2 razy:-D:-D:-D Fakt faktem że jest często zarobiony po łokcie więc wybaczone

Zyrafka - a jak tam nauka samodzielnego zasypiania??

Hefi - oby jutro było lepiej, moja też miała ostatnio 2 takie rozwrzeszczane dni to myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok, już nie wiedziałam jak ją uspokajać.

Ewa1981 - ja bym zaczekała z tą morfologią do powrotu Waszego pediatry, tylko czy będzie podważał decyzję innego lekarza i to z tej samej przychodni? Moja już miała krew pobieraną z 7 razy - nic przyjemnego:-:)-:)-( A Wy zdrowiejcie szybko.
Lena - zagłosowane

Ewela - świetne te pampki, ja najbardziej lubię Elmo:):):) A Tomaszek jak już siedzi ładnie

Wszystkie jutrzejsze chrzty aby były udane!!!!!!!!!!!!!

A u nas spokojny dzionek, spacerek w słońcu zaliczony, później imieniny szwagierki i jaja niezłe. Odszedł od niej mąż jakoś na wiosnę, mieszka u jakiejś dziewczyny i dzisiaj przybył na imieniny w sumie to się wprosił, zapowiedział że przyjdzie a szwagierka ma takie klapki na oczach że się zgodziła:tak:a po imprezie spowrotem do tamtej wraca:tak:No kabaret niezły. Spadam spać, dobranocka

Cześć Dziewczyny :)

Przepraszam że sie nagle przestałam odzywać ale od 3 dni jeżdzimy codziennie do moich rodziców bo tam Jasio ma plac zabaw a ja mam troszke spokoju od niego :) no i jak wracamy wieczorem to już nie chce mi się zbytnio pisać. Dzisiaj jedziemy jeszcze na ODPUST do moich rodzicow tak więc jutro do Was wracam ;)

Trzymam kciuki za wszystkie dzieciaczki które dzisiaj przyjmną swój pierwszy sakrament :)

Trzecia! :)
Trzymam kciuki za chrzciny.
My mamy w trzebnicy dzisiaj ' Święto Sadów". Będzie KOMBI i KABARET MORALNEGO NIEPOKOJU. Chciałabym się wybrać ale nie wiem czy mój Kamil wyrobi się z robotą, bo On niedzieli nie ma. W tygodni pracuje do późna aż mamy poniemiecki dom to cały czas coś w nim dłubie.
No i się pochwale,że wysłałam zgłoszenie do TP o przyłącze telefonu!!! :) W końcu będę mogła mieć normalny Internet.
Buziaki. Będę zaglądać.

reklama
Do góry