Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a na jak długo przyjechaliście i pogoda Wam sie udała na przyjazd? Dziadkowie pewnie zadowoleni że moga pobyć z Jasiemja tez jeszcze dzisiaj golabki z wczoraj, mniam
takie to tylko mama umie zrobic
o rany w ogole polskie jedzenie tak nam smakuje ze dzis z mezem objadalismy sie buleczka z szynka jak jakims najlepszym rarytasem
zupelnie inaczej niz w DE, tam wszystko smakuje tak samo
nawet glupi jogurt jest tu smaczniejszy
na dodatek dostalam pierwsza @, pierwsza od roku
dokladnie 20 wrzesnia rok temu mialam ostatnia, fajnie tak bylo bez niej, az odzwyczailam sie jak to jest
Eagle super z ta umowa, jaka fajna niespodzianka
widze po postach ze juz masz lepszy humor, silna z ciebie babka
Gosiagro dzieki, fajnie ze ci tak duzo platnego wyszlo
ja od czerwca pojde do pracy bo w DE placa przez 12 m-cy
Zyraffko podziwiam cie za cierpliwosc,
odciagam, ale wczoraj pzrez to zamieszanie nie odciagnelam i dzis rano przywitala mnie wredniuchaA Ty karmisz piersią? Ja jeszcze nie dostałam @
Czy ktoś na forum też jeszcze nie miał okresu?
Gosiagro dzieki, fajnie ze ci tak duzo platnego wyszlo
ja od czerwca pojde do pracy bo w DE placa przez 12 m-cy
mi tak dużo wyszło bo pracodawca dał mi jeszcze 6 tygodni macierzyńskiego płatnego
dziewczyny karmiace butla, czy jeszcze sterylizujecie butelki?
ja wczoraj chcialam w tradycyjny sposob, gotujac, i butelki maja taki dziwny nalot, jakby kamien, nie chce zejsc
Jak to? Z tego co się orientuję to pracodawca moze udzielic dodatkowych 2 tygodni...??mi tak dużo wyszło bo pracodawca dał mi jeszcze 6 tygodni macierzyńskiego płatnego![]()
Jak to? Z tego co się orientuję to pracodawca moze udzielic dodatkowych 2 tygodni...??