reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

witajcie !Mój michaś kima więc mogę trochę poczytać .Co do przemieszczania się w łóżeczku to u mojego norma jak już nie może się ruszyć bo się zaklinuje to robi alarm ,a jeśli chodzi o allegro to ostatnio nacięłam się pare razy zamówiłam u gościa część doskutera dla syna i czekam od początku sierpnia najlepsze że zablokowali mu konto na allegro a na meile nie odpisuje a kasiorki ani towaru ani widu ani słychu

reklama
myślę ze komentarz to by się jej dobry przydał
a co do@ to mi sie 2 kończy pierwszą miałam taką zejak zdec ale teraz normalna jak przed ciążą

Gosiagro - Majeczka mały łazik i na każdym zdjęciu te włoski długie no boskie są, moja śpi w śpiworku i nie wędruje ale wierzga bo jak ma założone luźniejsze skarpetki to są ściągnięte.
Agast - wielu tak zarabia na przesyłkach, też się z tym spotkałam ostatnio kupowałam książki nikt nie licytował i kupiłam po 5 zeta i gostek zadzwonił i zmienił koszt wysyłki, ale to nieuczciwe i powinno być tak jak na aukcji. Ewela ją odpowiednio podsumowała:-D:-D:-D
Ewela - ja mam

Gosiu-jaka słodka Majeczka!! :) Jagódka jak na razie nie przemieszcza się w łóżeczku.

Wkurzona jestem z rana bo robię coś wbrew sobie, ale się zawzięlam. Kupilam ubranko na allegro dla Jagodki i tuz po zakonczeniu aukcji zapłacilam cene jaką wylicytowałam +koszt przesyłki podany w aukcji (6zł). Na nastepny dzien laska do mnie pisze zebym dopłaciła 2zł bo 6 to za mało na przesyłkę..wrrr Juz wtedy wyczulam ze to naciągara. Przelałam te 2 zł czyli razem 8 zeta za przesyłke. Wczoraj dostaje paczke a tam znaczki za 4,5zl.. Normalnie nie zwrocilabym na to uwagi, ale wkurzylo mnie to ze tak bezczelnie sie dopomniala o te 2 zł. Nie omieszkałam do niej napisac z zapytaniem dlaczego zyczy sobie 8 zeta za przesylke skoro faktyczny koszt to 4,5 a ta mi odpisała ze pozostałe 3,5 ro koszt PAKOWANIA!!!! No i szlag mnie trafił bo koperta to chyba 3,5 nie kosztuje??? I jak ten dziad jej w złóści napisałam ze ma mi zwrócić te 2 zl i źle sie z tym czuje, bo tak na prawde w du...e mam te 2 zł ale czuje ze mnie ktoś w ciula robi.. wrrr.. Co myślicie o tym?

dobrze zrobiłaś, mi tez kiedys taki typ kazał 2 zł dopłacić juz nie pamietam dlaczego ale chyba o przesyłke tez chodziło.

cześć kobietki!
mała bawi się w leżaczku zabawkami a ja mam momencik na bb
agast- dobrze zrobiłaś, wiem, że takie dopominanie się może być dziwne ale jak się raz pozwoli to laska będzie wszystkich tak robiła w ciula. Nie lubę takich osób bardzo.

mieszkam z rodzicami i na dole mają N za 64 zł i tam nie ma polsatu, ja mam u siebie cyfrowy polsat za 57,80 i chyba jest lepsiejszy i tańszy dużo sportowych tu jest-to dla facetów ważne:)Jest jeszcze cyfra plus i od niedawna też mają polsatowskie kanały bo też wcześniej nie mieli. Nad tą cyfrą nie myślałaś??

Witam się i ja.
Wczoraj nie miałam możliwości wejśc na forum, bo już od rana kursowaliśmy z Jaśkiem. Pojechaliśmy z moją mamą do Wrocławia do endokrynologa z moją tarczycą. Po USG okazało się,że mam zapalenie po ciążowe i musze co 2 miesiące robic wyniki hormonów. Wizyta 120zł. Masakra. Potem obiadek umojej babci i do domku. W samochodzie Jasiek słodko spał.
Co do wędrowania , Mały nauczył się podnosic tyłek leżąc na plecach i często też się odpocha nogami do tyłu :) tak więc zastaję go w różnych miejscach.
Gosiu a Majusia śliczna i jaka zadowolona :)
Kasiu cieszę się ,że dalej na wolności i chrzciny udane.
Coś się miałam spytac ale zapomniałam :)
Miłego dzionka, lecę walczyc z chałupą bo masakra a Jasiek zasypia przy herbatce>

Edit; Już wiem. W jakim proszku pierzecie? Bo ja powoli dorzucam niektóre rzeczy Jaśka do naszych a te co przylegąją bezpośrednio do ciałka to dalrj w Lovelli.

reklama
Baba napisała maila ze zwróci 2 zł. Głupia sprawa ale mam satysfakcje ze nie dałam się zrobić w ciula :)

Emalia- ja od jakiegos tygodnia piorę juz w "normalnym" proszku a raczej płynie bo nie używam proszków i jest ok :)

Do góry