Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Chyba tylko gruszka jak do tej pory wywolala wiekszy entuzjamz ale to nie warzywko wiec sie nie liczy 

razem z myciem blendera. Jednak zupki robione znikaja duzo szybciej niz sloiczki i mala robi takie slodkie uhhhhyyyymm aaaam przy jedzeniu :-) Ja tam lubie gotowac i jak mam warzywka z pewnego zrodla to tylko czysta przyjemnosc, serio! Owoce i miesne dania sa/beda ze sloiczkow dopoki mala nie nauczy sie polykac grudek (w moim blenderze mieso niestety nie zmieli sie na gladka mase)

magda a nie zlecila ci zrobienia wymazu? szkoda..moze latwiej by bylo trafic na wlasciwy lek,Bylismy u okulisty i dostałam skierowanie na przetykanie kanalików w Krakowie, ale dała mi jeszcze kolejny (trzeci juz) antybiotyk CHIBROXIN (na moja prośbe po waszych sugestiach;-)i powiedziała że raczej go nie przepisuje bo jest on jeden z droższych) i jakąś maść no i mam masować, powiedziała że jak po tym nioe przejdzie to już koniec, trzeba przetykać. Ale uspokoiła mnie że to zabieg bardzo szybciutki i nieinwazyjny ale wiadomo, dziecko chwile się pomęczy.
Współczuje;(Ale zobaczysz wszystko będzie okczesctu jak zwykle produkcja na maksa wiec nadrobienie zaleglosci graniczy z cudem ja tylko na moment poki Ksawerek spi...skonczyl dzis 4 miesiace no i probuje sie podniesc
smiesznie to wyglada a ile sie nasteka...
niestety jestem zalamana - nim dowiedzialam sie ze jestem w ciazy podpisalam umowe na prace w niemczech naszczescie bedac w ciazy nie musialam wyjezdzac (odroczyli na jakis czas wyjazd)az tu nagle dzis tel ze musze wywiazac sie z umowy bo inaczej kare zaplace i niestety nie stac nas na ta kare a tym samym czeka mnie wyjazd do niemiec 1 lub 8 listopada co prawda jest 2 tyg tam 2 w domu ale ja nie wiem jak ja to wytrzymam bez mojego ksiecia chodze i placze z nerwow mnie zoladek boli((
mam nadzieje ze u was wszystko ok ! pozdrawiam
Coś emalia, ewuś, cobra, liliti i wiele innych dziewczyn się nie odzywa![]()

ciekawe co to w nocy się będzie działo
, pewnie będzie chciała wojażyc a nie spać 
akurat jak dzisiaj mój dyżur przy niej wypada