reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

hej kochane! nic nie czytałam od 2 dni..muszę nadrobić...
Napiszę tylko, że jestem u teściów od wczoraj, a w niedzielę do moich rodziców na tydzień jedziemy, także znów na forum będę z doskoku...;-(

u nas ok, Milenka nie je w nocy mleczka, tylko 2 razy na soczeki się budzi...kurcze mam nadzieję, że mi nie schudnie, bo teściowa coś mi nagadała, że to dziwne aby taki maluch jadł o 19.30 a potem dopiero o 8 rano....a co wy myślicie? ( później zjada jeden obiadek ze słoiczka, 1 deserek i 2 razy kaszkę, czyli 5 posiłków na dobę)

reklama
hejus dziewczynki

Dziekuje w imieniu Tomaszka za zyczonka, łobuz nie chce mi zasnac :szok: hihi , na gadanie go wzieło,a nie mowiac juz,ze od 5:30 jesc nie chce ,tylko po 10ml wciaga i koniec

Dziewczyny,nie mam czasu zebya Was teraz poczytac,choc maly spi juz 2,5godz, to ja mam duzo roboty.
Poradzcie mi co robic... On nie chce pic mleka!! W dzien odmawiala juz wczesnieja dzis w nocy o 3.wypil tylko 80ml,a rano o 8.30,kiedy powienien byc juz bardzo glodny wypil 10ml, choc pewnie i to wyplul...Nie moge przeciez za kazdym raze dawac mu kleiku!! Raz dziennie podaje mu warzywka, wprowadzam powolutku bo ma podwyzszone ryzyko alergii, dlatego nie moge dawac mu tego wiecej, A przy melku,jak tylko wezmie smoczek do ust to jest ryk!Dodaje czasem kaszke jabłkowa,odrobine zeby mu zapachnialo ytylko,ale tez nie chche,a jak jeszcze troche zageszcze i dam lyżezczka to wcina 200ml!Co robic??
a o posiew wlasnie dzwonilam,bakterii nie wyhodowano,ale notka mikrobiologa: nalzy wykluczyc stan zapalny pod napletkiem...??

Klementika- my chodzimy na taki basen przy przedszkolu, więc jest wszystko zrobione pod dzieci, i jest też tam taka sala zabaw, gdzie dzieci ok pół godziny po basenie przebywają- starsze (np mój Piotrek) bawią się zabawkami, jest też zjeżdżalnia, mały zamek, maluchy leżą w fotelikach i gapią się na mega wielkie akwarium z rybkami :-) Oczywiście jest też jedzenie, cyckanie itp... no i dzieci zdążą odparować, odpocząć...

lecę, bo mama się obrazi :dry:

witam się i ja
ech... i znów mam mało czasu, niby długi weekend mąż w domu ale zawsze coś wypadnie i czasu na poczytanie i dłuższe posiedzenia na BB nie mam czasu
do tego mój jakoś tak trochę dezorganizuje nam dzień;-)
same wiecie jak to jest

poczytałam tak tylko co nieco więc nie bardzo jestem w stanie poodpisywać

Majeczko i Tomaszku najlepsze życzenia dla was skarby:-)

witam się i ja
jak zwykle ostatnia...
lena strasznie to niesprawiedliwe :(
aniach u mnie tez maja nie chce mleka ostatnio pić :(
łyżeczką to tylko ze słoiczka, kaszkę raz zjadła a później już łyżeczką nie chciała, z butli trochę pociągnie, w poniedziałek na szczepienie wiec dopytam lekarza co jej może być...
oby tylko wszystko bylo dobrze...
wczoraj wieczorem znów płacz przy zasypianu, mimo ze prawie cały dzien nie spala. co sie z nią robi, zasypia późno ok 21-22 mimo ze kąpanie o 19, wczoraj nawet posmarowalam jej dziąsełka dentinoxem, mimo ze wyraźnie ząbków nie widać...
diabełek mi sie robi
ślicznie dziękujemy za życzenia, strzeliło to 6 miesięcy nawet nie wiem kiedy
tomaszku samych uśmiechniętych dni życzymy :)

hej kochane! nic nie czytałam od 2 dni..muszę nadrobić...
Napiszę tylko, że jestem u teściów od wczoraj, a w niedzielę do moich rodziców na tydzień jedziemy, także znów na forum będę z doskoku...;-(

u nas ok, Milenka nie je w nocy mleczka, tylko 2 razy na soczeki się budzi...kurcze mam nadzieję, że mi nie schudnie, bo teściowa coś mi nagadała, że to dziwne aby taki maluch jadł o 19.30 a potem dopiero o 8 rano....a co wy myślicie? ( później zjada jeden obiadek ze słoiczka, 1 deserek i 2 razy kaszkę, czyli 5 posiłków na dobę)
Karo jak Ci mała dobrze przybiera to nie ma potrzeby by jadła w nocy, spokojnie może przespać całą noc, w 5 m-cu niby powinny być 4 posiłki mleczne do tego warzywa i owocki:)

AniaCh na twoim miejscu podawalabym na gesto i juz
kilka dziewczyn ma podobny problem
a z wprowadzaniem to jak podasz jeden produkt i nie ma reakcji to mozesz zwiekszyc porce, nie trzeba byc dlugo na malych ilosciach

Kajdusiu no to macie pelen wypas, musze rozejrzec sie czy gdzies w Berlinku cos takiego dla dzieci jest

Witam się i ja. Jak wy wszystkie na nic nie mam czasu. Pochwalę się ,że dzisiaj mamy z mężem 5 lat bycia razem :) Jak ten czas leci:0
Tradycyjnie dzisiaj będzie kolacja rocznicowa, a na nią spaghetti, może jakieś winko otworzę ( ja będę tylko wąchac) :)
Czekam sobie na kureiera z moim nowym telefonem z plusa ( miała byc miedzy 10 a 12 ) Kur... Już sie nie mogę doczekac. Wrrr...

Najserdeczniejsze życzonka dla półrocznej już Majusi I Tomaszka. Buziolki od cioci i Jasia :)

Lena-aż mnie serce boli. Tak mi przykro. Życie naprawde bywa niesprawiedliwe, a tym bardziej jeżeli chodzi o dzieci.
Zdec - ja też jestem za tym ,żeby ie budzic. Dziecko samo się będzie domagało jak zgłodnieje :) Sama sobie ie zrobi krzywdy:)

Miłego dzionka życzę i postaram się czytac w miarę możliwości :)

Aaaa I prosimy o głosiki :)
www.mistrzowieprasowania.pl/?n=emalia82

reklama
Do góry