reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
katarzynajanicka-fajnie drugi ząbek też zazdroszcze
agast-super że Jagódke wreszcie zaszczepili:tak:
gosiagro-oj to koleżanka musiała tezodetchnąc że wszystko w porządku i mają upragnionego dzidziulka

A ja wyruszyłam dziś do ciucha kupiłam 5 rzeczy wszystko z hm i za 40zł wstawie fotki tylko jednaspudnice marysia już dorwała i niechce zdjąć

Załączniki

• ciuchy 013.jpg
    ciuchy 013.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 52
  • ciuchy 014.jpg
    ciuchy 014.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 50
  • ciuchy 015.jpg
    ciuchy 015.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 50
Gosiagro super że znajomym się w końcu udało! Tylko 1,6kg to trochę mało:( Ale mam nadzieję i jestem pewna że wszystko będzie dobrze, w końcu ich cierpienia zostały wynagrodzone;)

Uffff.... odetchnęłam z ulgą... bo tak czytam i czytam i sporo z was co chwilę pisze że dziecko wam się przewróciło, a jednak wiele jeszcze "nieprzewracających" się zostało:) Na boczki moja też się przewróci, szczególnie jak jest jakaś zabawka i musi sobie po nią sięgnąć:) Ale na plecy to tylko raz jej się udało i od tamtej pory nic;)

ewelinka super zakupy! Ja też dzisiaj byłam w lumpku ale nic ciekawego nie widziałam na dziewczynkę, za to na chłopca jak nigdy były piękne rzeczy:) Sprawdzę w środę co ciekawego jeszcze dołożą:)

lena, emalia - zagłosowane:)

Ostatnia edycja:
Kochana to różnie od zatapianych muszi poprzez pieczątki brokaty itp teraz się zbliżają andrzejki więc bardziej na świecąco:)Chociaż zauważyłam ze duzo lasek woli żel kolorowy;)A robię na tipsie na szablonie zależy od paznokcia klientki;)Migdałkowate są już nie bardzo w modzie i łopaty też nie takie pośrednie;)Jedynie nie pracuję na akrylu !!

ja lubie szpice,ale nikt nie chce.tylko frencze sratatata a ja bym sie chciala wykazac,cos wymyslic,ale kobiety za malo odwazne sa

cobra pewnie dlatego że takie szpice to nie wygodne muszą być:) W ogóle tipsy jak dla mnie to masakra... bo jak tu w tym zmienić pieluszkę;) Hahahhaa:) Raz w życiu sobie zrobiłam i nigdy więcej... potem to piłowanie.... auć:(

katarzynajanicki gratuluję ząbka!:)

Czy są jeszcze jakieś maluchy, które nadal się nie przewracają, oprócz mojej??:(

Teraz szaleje nogami, ale to tylko dlatego że ściągnęłam jej rajtuzki, bo wcześniej to się na płacz zbierała:(

Mój Kamil nawet na boki się nie przewraca a widzę że jest o miesiąc starszy.
Mam w domu małego leniuszka :-D

cobra pewnie dlatego że takie szpice to nie wygodne muszą być:) W ogóle tipsy jak dla mnie to masakra... bo jak tu w tym zmienić pieluszkę;) Hahahhaa:) Raz w życiu sobie zrobiłam i nigdy więcej... potem to piłowanie.... auć:(
Ja mialam kilka razy tipsy i zelowe i akrylowe i bardzo mi bylo wygodnie- to tylko kwestia przyzwyczajenia. Jak zdjelam to mialam wrazenie ze ktos mi palce obciął, haha Ale pilowanie to tez byla dla mnie masakra i jeszcze ten płyn taki co sie nim tak dezynfekuje tak mnie to piekło ze szok!!!!!!!!

Wrocilam z solarium. jak bede łysa to chociaz opalona, hehe

reklama
Do góry