• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
liliti - udanego wyjazdu!

zdec- gratuluje wczorajszego egzaminu i powodzenia dziś!

ewus- dużo masz radości z tymi urwiskami:tak:

eagle - owocnych zakupków:-D

hefi - jak po basenie?

Magda M - co u Was? Jak z Kacperkiem, ospa przeszła?

Klementinka
- nie martw się, każde dziecko rozwija się w swoim tempie, Maja tez wielu rzeczy nie potrafi, a zresztą nie wiem może i potrafi bo psycholog ma na pewno jakieś metody by to sprawdzić i możemy nawet nie wiedzieć ze dziecko coś umie, a odpowiednio przez niego stymulowane może coś zrobić:tak:

avena - Maja w dzień śpi średnio łącznie 3 godz, na szczęście potem potrafi przespać noc od 19:30 do 6 rano, z tym ze jest karmienie na śpiocha o 22:30

Agi -wielkie gratki!!!!! W końcu się doczekałaś:-D:-D

Najlepsze zyczenia miesięcznicy dla Milenki, Julianka, Damianka i Alanka! Buziaki:-)

Ale dzis mały ruch na bb
agi-gratki zębola u nas dalej nic
avena-tylko uważaj bo to bardzo wciągające:-Dja co jakąś kase mam to już po koralik :tak:tak się napaliłam mam nadzieje że niedługo mi sie znudzi bo zbankrótuje:-D
zdec-super że tak dobrze idzie ci z tymi egzaminami

Hej
Ja tylko na chwilke...Pochwalić się że mamy ZĘBOLKA!!!!...Chyba zaraz się poryczę z radości....!!!Na razie tylko maleńki ostry czubeczek...Ale JEST!!!
gratulacje!!!

wiem, ze macie racje ale zaczelam sobie troche wkrecac, dzieki za oprzytomnienie

aha, oczywiscie dla wzsystkich dzisiejszych Miesieczniakow najlepsze zyczenia!!!!

witam sie i ja :)

Alankowi, Damiankowi, Juliankowi oraz Milence wszystkiego dobrego, duzo zdrowka i usmiechow!!!!

agi-
garatuluje zabala :)
zdec-gratuluje i powodzenia na kolejnych egzaminach
liti-udanego wyjazdu
ewus-fajnie masz z maluchami, te ich zabawy musza wygladac slodko
hefi-super ze wypad na basen sie udal

my po zakupach, dzis ladnie slonko sieci i grzeje chwilami(jak nie zawieje jest bosko..)wybralam sie z mysla zakupienia spiochow a znow majatek wydalam na zuze, a sobie tylko butki to pracy, ale zawsze cos:-D
wczoraj zuzak marudny na maksa no nic nie moglam zrobic cigle tylko ryk, a spala raptem 2 razy po 30min w dzien, naszczescie dzis juz nie jest tak zle i zajmuje sie soba:tak:-nie wiem co jej wczoraj bylo jakis skok czy jak-nic nowego nie jadla, wogle malo jadla ehh..uroki ;-)
dobrze ze jutro m w domu to mi troche pomoze ogarnac ten haos...

wogle to moje dziecie ostatnio bardziej kumate :-) i coraz lepiej jej raczek w tyl wychodzi-szkoda tylko ze do przodu tak sprawnie nie idzie, ale wszystko w swoim czasie, jeszcze mi sie dziecko w zyciu naraczkuje i nachodzi:tak:

udalego popoludnia

Hej
Ja tylko na chwilke...Pochwalić się że mamy ZĘBOLKA!!!!...Chyba zaraz się poryczę z radości....!!!Na razie tylko maleńki ostry czubeczek...Ale JEST!!!

Gratulacje!!!!!!!!!!!! Ja pewnie też się porycze jak w końcu u nas się pojawi.

Ale dzis mały ruch na bb
agi-gratki zębola u nas dalej nic
avena-tylko uważaj bo to bardzo wciągające:-Dja co jakąś kase mam to już po koralik :tak:tak się napaliłam mam nadzieje że niedługo mi sie znudzi bo zbankrótuje:-D
zdec-super że tak dobrze idzie ci z tymi egzaminami

Faktycznie tu cicho dzisiaj. Kosztowne macie hobby , ale jak to było w piosence Fasolek " każdy ma jakiegoś bzika, każdy jakieś hobby ma..."

My dzisiaj po spacerku do lasu. Pogoda wręcz wiosenna. Fotki wrzucę za chwilę.:)

Zdec- jak Ci dzisiaj poszło?
Magda- jak dzieciaczki. Już po ospie?
Lilit- udanej podróży :)

Hej;-)
Ile Wasze dzieci są aktywne po drzemce - zanim zaczną znowu wykazywać oznaki zmęczenia?

Mój tak dwie godzinki ma przerwy czasami więcej.I długo nie śpi:-(

Fajny;-) Szkoda że ja nie mam takich zdolności:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dziękujemy za życzenia:tak:;-)

Ostatnio znowu mnie nie było...
Rośnie mi 8 i tak mnie boli że czasami nawet leki nie pomagają...Pół czaszki,ucho-boli jak diabli i na niczym się skupić nie mogę :-(:-(:-(

Agi gratuluję zębolka.
Lenka malutkiej również. Chyba teraz tylko my zostaniemy bez;-)
Kasiu my nie mamy takiego wózka i nie wiem co i jak;-)

Jutro G ma służbę to powinnam nadrobić większość jak Alanek będzie spał.

Dzisiaj u mnie wiosennie:shocked2: Ciepło i wogóle.Ale nic mnie nie pocieszy przy tym bólu...:-(

reklama
A mój mąż mi właśnie format kompa zrobił i musze wszystko od nowa poustawiać sobie po mojemu :)
Jedyne co mnie wkurza to moja skleroza i tym sposobem poszły się kochać wszystkie moje zapisane zakładki :((((((( buuuuuuuuuuuu.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry