Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
koleżanka przerywa wychowawczy z chęcią powrotu do pracy. jest w ciąży więc pracodawca nie może jej zwolnić. pracuje jeden dzień i idzie na zwolnienie bo np. zle sie czuje. myslę że kontrola z zus bedzie ale co tamA wiesz może czy pracodawca ma taki obowiązek, żeby w takiej sytuacji przyjąć pracownice choćby na 1 dzien do pracy??? Czy ma prawo powiedziec, ze się nie zgadza? i wtedy dalej trzeba sobie siedziec na wychowawczym? co wtedy zrobic?
To dla kolezanki te info, ma wyjatkowo fatalngo szefa, dzieki wielkie![]()
widzisz miałam napisać gdzie i przeoczyłam...w REAL, jest w obecnej gazetce...i to cena za 800g...kupiłam sobie 4 puszkiA
gdzie tak tanio? na pewno puszka 800, a nie 400g? szok
[B
hmmm KURCZAKI PIECZONE NOOOO Wczoraj byłam na szybkich zakupach w realu... Wzięłam pudełko za 21 że nie spojrzałam na puszki nooowidzisz miałam napisać gdzie i przeoczyłam...w REAL, jest w obecnej gazetce...i to cena za 800g...kupiłam sobie 4 puszki
gosiagro - Ty Majkę karmisz o 22? Ale to już jest drugie karmienie, czy po prostu po kąpaniu nie dajesz jej butli?
zdecku karmienie o 22:30 jest drugim karmieniem, pierwsze jest po kąpieli po 19 zjada średnio 160 ml, a potem na śpiocha wypija od 160-200ml

Nieźle... Ja moją na śpiocha nakarmię koło 21, bo po kąpieli nie chciała mi zjeść