reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

cześć!

nocka u nas koszmarna 40 stopni gorączki byłam przerażnona:((( teraz też nie jest dobrze bo najniższa temp. to 38. strasznie się boję tej gorączki

reklama
Witam się i ja:)
U nas juz po remoncie:) Dziewczynki od 3 dni śpią razem w pokoju:))) Zaraz moze fotki wstawię:)
A ja za to jestem chora- gardło mnie boli koszmarnie, mam katar i do tego zapalenie spojowek...

i jak się dziewczynkom razem mieszka?:-) a tobie zdrówka życzę

cześć!

nocka u nas koszmarna 40 stopni gorączki byłam przerażnona:((( teraz też nie jest dobrze bo najniższa temp. to 38. strasznie się boję tej gorączki

:-:)-( strasznie wysoka ta gorączka jak na ząbki, a miał już trzydniówkę? bidulek, gorączka to straszna rzecz:-(

Witajcie.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH CZERWCOWYCH DZIECI W DNIU WASZEGO ŚWIĘTA!!!!!

ORAZ DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW ZUZI I FILIPKA.

My dziś miałyśmy pierwszą nockę bez cyca:) stopniowo stopniowo i obyło się bez płaczu:-) Tak więc kończymy karmienie, niestety myślałam że Klara będzie się mniej budziła jak będzie dostawała butle,niestety budzi sie kilka razy dwa trzy cztery ale może z czasem tych pobudek będzie coraz mniej. Oby.
Tak poza tym mała coraz częściej zaczyna sama stawać,puszcza się stoi chwilę i zawsze się śmieje :-) tak więc coraz bliżej pierwszych kroczków.

U nas dzień dziecka już był :-) Klara dostała rowerek, zaraz idziemy na pierwszy spacer.

Miłego dnia.

Zyrafko- oj wspolczuje tak wysokiej temperatury:(( Zdrowka dla Łukaszka!!!!

Ola- gratuluje odstawienia od cyca:)!!!

A u nas wreszcie po pol roku ciszy jest ząb nr 5:))

a teraz fotki (strasznie słabe, ale poglądowo mogą byc:))

pokoik2.jpgpokoik3.jpgpokoik1.jpg

Witajcie.

My dziś miałyśmy pierwszą nockę bez cyca:) stopniowo stopniowo i obyło się bez płaczu:-) Tak więc kończymy karmienie, niestety myślałam że Klara będzie się mniej budziła jak będzie dostawała butle,niestety budzi sie kilka razy dwa trzy cztery ale może z czasem tych pobudek będzie coraz mniej. Oby.

gratuluje odstawienia:-)

A u nas wreszcie po pol roku ciszy jest ząb nr 5:))

a teraz fotki (strasznie słabe, ale poglądowo mogą byc:))

Zobacz załącznik 359415Zobacz załącznik 359416Zobacz załącznik 359417

gratki ząbka a pokoik bardzo ładny:-) czerwona ściana bardzo mi się podoba, pięknie się z tymi obrazkami komponuje:tak:

reklama
Do góry