reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Dzień dobry!

Noc w miarę spokojna. Za to gardło mnie zaczęło boleć :(( Macie jakiś szybki sposób żeby pozbyć się bólu??

Milka- piękne zdjęcia, masz fantastycznych chłopaków a zdjęcie z Malutkim Eryczkiem rozczulające :) kiedy to było

lena- :-(

Łukasz już 2 tygodnie ma katar, kiedy to się skończy

reklama
Druga????:szok::szok::szok:

No to witam się z kawusią:-D:-D:-D:-D

Ale ekstra chłopaki:tak::tak::tak::tak:
Ale się wkurw....29 miałam miec rezonans umówiłam się na wizyte 2 miesiace temu a oni dzisiaj dzwonia ze odwołuja bo limit NFZ sie sie wyczerpał....ja pierniczę jakie DZIADY-banda złodziei!!!!
Kur*** Wkurza mnie strasznie coś takiego bo nie po to płaci się składki żeby takie jaja były!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Co do szczebelek, to wyciągnęliśmy kiedyś na jedną noc, ale wyglądało to tak że mała do łóżeczka ma iść spać, 15min minęło, po czym słyszymy tuptanie po pokoju:-) Stwierdziliśmy, że jeszcze za mała jest:-)
Mój jak mu się spać nie chcę to muszę go z 5 razy kłaść,ale ogólnie nie narzekam;-)
Ale ja bym chciała pojechać do Turcji,zresztą gdziekolwiek nawet w góry,morze-obojętnie:-D:-D:-D:-D:-D Może uda mi się w następnym roku coś wykombinować i pojechać do Juraty:tak:;-) Ehhh marzenia:-D:-D:-D:-D:-D

Jak mgła u nas:szok::szok::szok::szok:
Mąż zaraz wraca:tak: Chłopaki z lekkim katarem:eek::eek::eek::baffled::baffled::baffled:

Mykam narazie bo kumpela ma przyjść na "szybką"kawę przed pracą:-D:tak:

Witam sie trzecia?

Lena :szok: wrrrr.... :no:

Co do pampersów my nosimy 4 Dady, szczebelków w łóżeczku nie wyjmuje bo łozeczko jest tylko do spania :tak:

Zyrrafka na ból gardła płukanie go solą z wodą, mleko z miodem, czosnek.... no a mi na bol (bo mialam tydzien temu) pomoglo ssanie tabletek jakis tam:tak: i syrop bralam bo potem zaczelam kasłac i kaszle do dzis ;/ wspolczuje tak dlugo utrzymującego sie katarku:(
Asencja ale dajesz sobie rade;-) teraz korzyjstaj jak masz meza ;-)
Milka super sesja!!! ale macie przystojniaków ;-)
Milusia:szok: ale masz żywe te dzieciaki! niewiem czy ja bym sobie dała rade z dwójką łobuzów w jenym wieku! :D podziwiam!

No ja uciekam do ciuchów poki myszka miki jest bede mogla spokojnie poskładac;P
Za oknem mgłaaaa... a potem po poludniu zrobię moze gołąbki :-) mniammm...

Ale się wkurw....29 miałam miec rezonans umówiłam się na wizyte 2 miesiace temu a oni dzisiaj dzwonia ze odwołuja bo limit NFZ sie sie wyczerpał....ja pierniczę jakie DZIADY-banda złodziei!!!!

Masakra Kochana. Ja we wrześniu dzwoniłam się rejestrować do Oleśnicy to już nie mieli funduszy na ten rok, ale jak już ktoś się zarjestrował to powinni zrobić. Współczuje ci. Domyślam się co czujesz.
Zyraffka - po raz kolejny życzę zdrówka dla Łukaszka , ale widzę ,żę ty moich postów nie czytasz albo włączyłaś ignora.
Milka- chłopaki superowe. A ze szpitala fotka wzruszająca :)
Iiwka- ja też się witam z kawusią :) Zdrówka dla chłopaków.
Liza- gołąbki, mniam. Ja planuję w sobotę, bo moja babcia przyjedzie w odwiedziny.

Miłego dzionka wszystkim życzę.
Gdzie jest Percia, Kajdusia, Anik, Anecznik, Magda M, Hefi, Migotka, Koniczynka, Adorea, Agi , Kasiek, Ewa, Lencja,Ola-fasola, i wszystkie pozostałe co się już chwilę nie odzywają. Meldować się!!!

emalia- czytam, czytam, tylko czesto z doskoku i moje dziecko jak tylko zobaczy że siedzę przy komputerze wspina się na mnie i nie dokańczam tego co chciałam. Dziękuję za życzonka!

jest już czerwiec 2012:-) miałąm cichą nadzieję, ze do nich dołaczę ale niestety:-)

Ostatnia edycja:
Kochane moja mama lezy juz na onkologii w Bydgoszczy dzis i jutro beda robili wszystkie konieczne do diagnozy badania...trzymajcie prosze kciuki, wyslijcie pozytywne fluidki zeby wynik byl jak najlagodniejszy!

reklama
cześć:-)

moje pierwsze słowa kieruje do Ciebie Maju mocno trzymam kciuki za dzisiejsze badania i na pewno będzie dobrze ja w to wierze!!! Trzymajcie się kochani w tym czasie nerwowym dla was!

olavip - my nosimy znaczy Majusia:-D 4+

zdec - no rewelka:tak::tak: widać po zdjeciach ze wakacje udane:tak: Natalcia zachwycona a mama to super laseczka, hoho:-)

kajdusia - jak Gosiaczek? mam nadzieję, że już nie szczeka:-)

sealet - świetnie, że widać poprawę u Agatki, to w poniedziałek do żłobka wraca?

Asnecja - wzruszają mnie te twoje opisy jak Krystianek chce Michałka przytulac:-) na prawdę słodkie no i gratuluje spadku wagi

mimi - świetnie ze już w komplecie w domku, pochwal sie w wolnym czasie malutką:tak:

lena - i co teraz? pójdziesz jakoś prywatnie?

Milka - cudne zdjęcia, jaki elegancik z Eryka:-) a Olaf jaki już duży;-)

zyrraffka - Łukaszek tez wraca w poniedziałek do żłobka? Lipiec też jest fajnym miesiącem;-);-)

Do góry