emalia82
Fanka BB :)
Koriander- trzymam mocno...
na-tuska- zdrówka dla Was
Ewelinka- Fajnie ,że masz małą ze sobą
na-tuska- zdrówka dla Was
Ewelinka- Fajnie ,że masz małą ze sobą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochane moja mama lezy juz na onkologii w Bydgoszczy dzis i jutro beda robili wszystkie konieczne do diagnozy badania...trzymajcie prosze kciuki, wyslijcie pozytywne fluidki zeby wynik byl jak najlagodniejszy!
Łuki dzisiaj wyjątkowo późno zrobił sobie drzemkę, tak się ładnie bawił, ze później go położyłam, nawet nie było po nim widać zmęczenia.
gosiu- już bym wolała chyba po wakacjach :-)
odnośnie jedzenia co robicie na obiad?? Teraz w tygodniu nie gotuję dla siebie ale już się zastanawiam co w weekend zrobić.
edit: może to co w tvn style- klopsiki z kapustą włoską z jabłkiem, wygląda apetycznie
Koriander kciuki zacisniete!!!!
na-tuska witaj i tutaj ;-) zdrówka!
No Miki spał 2hzjadł pelną miseczke krupniku i ide walczyc z kapustą na gołąbki:-) polowe zrobie z ryzem a polowe bez ;P
![]()
julia ja też jestem za ograniczaniem słodyczy do minimum. U mnie jest jedno zdanie: Łuki nie chce jeść normalnych posiłków więc nie ma słodyczy i koniec gadania że mu robię krzywdę.
Moze jeszcze zdążę szybką kawkę wypić zanim Łuki się obudzi
Pieluchomajtki fajneAsnecja a jak sie sprawuja te pieluchomajtki? tez sie nad tym zastanawiam bo teraz zlapac Jaska i zalozyc mu pampersa to niezly wyczyn,
Nieźle...tez bym sie wkurzyła...Co oni liczyć nie umieją, ze nie mogą odpowiednią liczbe ludzi zapisywac?Ale się wkurw....29 miałam miec rezonans umówiłam się na wizyte 2 miesiace temu a oni dzisiaj dzwonia ze odwołuja bo limit NFZ sie sie wyczerpał....ja pierniczę jakie DZIADY-banda złodziei!!!!
Dzień dobry!
Noc w miarę spokojna. Za to gardło mnie zaczęło boleć( Macie jakiś szybki sposób żeby pozbyć się bólu??
Kciuki są!!!!Kochane moja mama lezy juz na onkologii w Bydgoszczy dzis i jutro beda robili wszystkie konieczne do diagnozy badania...trzymajcie prosze kciuki, wyslijcie pozytywne fluidki zeby wynik byl jak najlagodniejszy!
zawinięcie to dla mnie pestkaMniam mniam aptetyt robiszja jeszcze taka dobra kucharka niejestem...zeby zabierac sie za golabki,nielubie rzeczy manualnych..a te kotlety trzeba dobrze zawinac hehe;p