Hej kochane
muszę się pochwalic naszym nowym nabytkiem

nie wgrałam zdjeć ale podobny znalazła na allegro wiec wrzucam linka
DUŻY TRAKTOR Z PRZYCZEPĄ JOHN DEER PEG PEREGO 24h% (1848175695) - Aukcje internetowe Allegro
nasz oczywiscie jest bez tych wszystkich bajerów i bez przyczepki/na pedałki:-) chlopcy zachwyceni!!!!!!Polecam pod choinke!!!fakt że do pedał są za mali, ale radzą sobie(jeden siada a drugi go pcha

) tylko jest jeden problem traktor jest jeden a ichX2

więc silniejszy wygrywa

Mimi (*) kochana przytulam!!!!!!!
HEJ Kochana jak Lusiak??;-)
Kolenderko,Perciu aniołki moje:* u mnie jakos po staremu robie wszystko by nie łapac dołów...staram sie trzymać fason, i niestety dalej czekam na wiadomosc której niestety pewnie nie będzie....

<smutna Ewauś>
Emalia kobito bo ja jak przyjadę do tej Twojej zabitej dechami i dam kopa w d. to w koncu wybierze się PANI do lekarza!!!!!!!Kurde z tym remontem to masz lipę:/ a tak sie cieszyłaś na początku

u nas ok, ale pocieszę Cie że ja mam 2 takich rozrabiaków jak Ty!!!!MASAKRA!!!!!juz mam czasami dosc...demolka codziennie cos jest pobitego:/
Kasiu sto latttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!:*********
Kasiek przedewszystkim kochana bez paniki, daj leki i poczekaj, moze daj mu kisielek??moze już przeszło co??
Perciu Ewus sie cieszy że Magdalena sie cieszy, że Jaś się cieszy ze pojazd mu sie podoba
Lena pocieszę Cie że ja przez 2 lata czuje sie jak Ty teraz...aj szukałam ciuchów dla tego chłopca, ale niestety mama juz po bracie komus oddała:-(
Kajdusia Gosia jest super, jestem jej fanką!!!!:-)
Koriander fajnie że gdzies wyskoczyliście, a Lilusia jaki żarłoczek
Zdec jak Natka??Zębole pewnie pełna parą sie pchaja??;-)
Agast biedna Jadzia, zdrówka;-)
Ewelinka jak tam cio tam???bukiecik dla Ewusi na ślubik może kiedyś zrobisz??

<żart>
Ola vip jak brzusio i Jadzia??
Lencja och te remonty!oby szybko przestali Wam robić szurum burum pod oknem:-)
Klementinka zyczę szybkiego rozwiazania;-)
Gosiagro cio tam u Was??jak mieszkanko??? co u Majusi?zdrowa??i czemu tak ciocho siedzisz??kuda Ty?
Asnecja jak se radzisz bez męza?cio u Was??
jesli cos pominełam to sorki