Dzień dobry

Ja wciąż nie przestawiłam sie na nowy czas. MOje wcześniejsze pobudki ok 9 teraz stały się pobudkami o 10

Muszę chyba budzik nastawiać ale tak mi się fajnie rano śpi...
Larvuniu zdrówka dla Frucia

A tak się kilka dni temu cieszyłaś, że on już dwa tygodnie w przedszkolu... biedak strasznie choruje, tak mi go żal
Silva ja niby jakoś spałam ale gdybym nie zobaczyła godziny na zegarku po otwarciu oczu na pewno spałabym dłuzej

ALe za to wstałam w nocy tylko 2 razy na siku!!!
Ivona na mnie zdecydowanie śledzie działają odrzucająco. Przez gardło by mi nie przeszły
marta ty nie porządkuj domu tylko otwórz okna i z okazji pieknej pogody odpoczywaj! Ja miałam w planach wielkei porządki ale jest zbyt pięknie
aaga witaj! Może obok moderatora na forum powinien działać taki "streszczacz"?

Hehe dobre by to było!
nutria gdzie ty ten bioparox dostałaś? Mi też go lekarka przepisała ale od grudnia go nie produkują i nie dostałam go w żadnej aptece
Ironia no rozumiem, że nie chcesz do szpitala, ale może jednak podaruj sobie takie atrakcje jak mycie okiem własnie po to aby się przed tym leżeniem uchronic, co? O nosiedełkach poczytaj w wątku o chustach, tam też o nich wspominałyśmy.
Misialina masakra z tą półka i to ejszcze akurat szklana. DObrze, że młodu uciekł w porę!
Aestima mój też ciekawy takich rzeczy i o wszystko pyta. Na początku mnie to dziwiło no bo to w końcu takie intymne, ale teraz chba lepiej rozumie dlaczego tego nie cierpię

Choć mam wrażenie, że moje niektóre narzekania w trakcie ciąży traktuje jakbym je sobie wymyślała, a mi głupio i zastanawiam się czy naprawdę nie przesadzam... no ale jak mnie boli to co mam robić

On twierdzi wtedy, że to przecież normalne i mam się nie przejmować, a ja bym chciała żeby mnie przytulił i powiedział, że jestem dzielna
Kuma na co idziesz do kina? A babie z banku trzeba było od razu powiedzieć, że nie będziesz w ogóle rozmawiać. Szlag mnie trafia z tymi telefonami, dzwonią czasem od 7 rano!!!
Agatka już wspominałam kilka razy, że ja to latam do wc w nocy co najmniej 4 razy. Dziś był cud- tylko 2

ALe fajnie, że posiedzisz sobie na słońcu na działeczce. Ja zaraz uruchamiam balkon i muszę napisać jakieś pierdoły przed koncertem.
Doris mi podziekowanie za post też pasuje znacznie bardziej niż "lubię". CHyba mieli dużo na nowy system

))
Zołza ja tak cały tydzień potrafię nic w domu nie robić

Ale odkąd nie mamy żadnego dywanu jest znacznie łatwiej!
mysia wyjdź na słońce to od razu zrobi ci się lepiej! Zrób sobie kawkę, spokojnie usiądź na łąweczce i zapomnij o wszystkim co cię męczy. TO naprawdę działa
Doggi jak to robisz że tyle pijesz?? Ja się zmuszam żeby litr wody dziennie wypić a i tak w ciąży chcociaż czasami chce mi się pić. Wcześniej mogłam nic nie pić cały dzień

Wiem, wiem, to strasznie niezdrowe ale po prostu nie czułam takiej potrzeby.
Cinamonku dobrze cię widzieć w lepszej formie!
kati koniecznie na powietrze! I odpoczywaj kochana, inaczej kręgosłup nie przestanie boleć