reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Ja też z tych karcianych jestem, 3-5-8 i tysiąc najlepsze gry na świeci tylko, że ja na kurniku napierniczam bo nikt nie chce ze mna grać:zawstydzona/y:
Wpadłam się pożegnać i życzyć Wam miłej nocki

Hejo...czyżby ja dzisiaj jestem pierwsza...u mnie w domu syf jakich mało...dzisiaj malowanie pokoju....część rzeczy jak książki i drobiazgi wyniosłam...swoją drogą to jest niemożliwe ile człowiek może uzbierać niepotrzebnych rzeczy...przynajmniej porządek będzie...pogoda nastarja optymistycznie więc dobry humor dzisiaj dopisuje :) mam nadzieje że Wam też będzie dopisywał

Witajcie Kochane! :-)

Wczoraj przyszły pieniążki!!! :-D Nie pomrzemy z głodu! :-) Mało tego - zrobię zakupy na allegro :-D Ech, co za radość :-D
Poza tym od razu przelałam siostrze kasiorkę, bo obiecałam jej pożyczyć na bilet na koncert Disturbed - sms z rana ucieszył ją, jak mnie wczoraj stan konta ;-) Fajnie tak :-D
Poza tym dziś i jutro mamy szkołę rodzenia, czyli mężuś nie idzie do dodatkowej roboty - faaajnie :-D
O cholerka, jak mi pozytywnie z rana :-D Ale to chyb dlatego, że mieliśmy bardzo miły poranek i wstaliśmy razem... :-)

Ja też z tych karcianych jestem, 3-5-8 i tysiąc najlepsze gry na świeci tylko, że ja na kurniku napierniczam bo nikt nie chce ze mna grać:zawstydzona/y:
Wpadłam się pożegnać i życzyć Wam miłej nocki

He he, ja też na kurniku, bo nie mam tu kompanów do gry ;-)

dobry dziewczeta :-)

zolza nie ma to jak dobry humorek z rana ;-)
Misialina wspolczuje odświeżania pokoju, ja nigdy nie lubialam remontow i tym podobnych spraw :sorry:

Hej Zołza
Larvunia witaj...och remonty...kiedyś je lubiłam a teraz nie cierpię...drażni mnie ten bajzel...a konca nie widać...to jest najgorsze

reklama
Dzień dobry. Cieszę się, że takie pogodne od samego rana jesteście, szkoda, że nie mogę powiedzieć tego o sobie. Wczoraj mnie poniosło i ścięłam się z mężem. Nienawidzę jego pracy. Jeśli nie dadzą mu urlopu od 11 kwietnia (co staje się bardzo możliwe) to kolejny termin w którym mógłby go wziac to 20 maj!!! Dodam, że to jeszcze zaległy urlop za zeszły rok. Kogoś tu ostro straszy, przecież my mamy remont pokoju dla małej do zrobienia !!! Wyć mi się chce...

Kuma do której szkoły rodzenia się zapisałaś?

Do góry