reklama

Czerwiec 2011

Larvunia...ja chyba też!

A wczoraj wieczorem ja co chwilę do łazienki chodzilam, coś mnie też kłulo w srodku. Myślałam już że się coś zaczyna ale na szczęście jeszcze nie!
A rano pisałam wam że nic mi nie dolega. Wszystko się może zmienić w każdej chwili!

reklama
Witajcie:-)

Ale wieści,a jeszcze wczoraj któraś pisałaś pisała że jakoś słabo sie rozkręcamy z tym rodzeniem.

Saffi
wczoraj było tak że mnie panowie co wyworzą śmieci obudzili,tak strasznie wytrzepywali w tych pojemników że myślalałam że coś im powiem.

tusen no ja pisałam!!!!!Przed spaniem wpadłam na moment i pisałam ,że u majówek o tej porze w kwietniu już było sporo dziewczyn rozpakowanych a u nas słabo coś się kręci:) WYKRAKAŁAM:)

dziewczynki dopisalam do "listy maluszkow..." kolejna dzidzie, reszte wieczorem , bede wieczorkiem ;-):tak:
MILEGO DNIA ... wlasnie tego 13 w piatek :sorry2::tak:

Mój synek urodził się 13-tego co prawda w niedzielę ale 13-tego i jest bardzo szczęśliwym dzieckiem:)A też się bałam samej daty 13-ty...Wbrew pozorom cyfra 13 jest dla wielu ludzi bardzo szczęśliwa i tego życzymy Aestimie i Mieszkowi:)

Witajcie!
Ja dopiero wstałam, śniadanko jem, podczytuję co tam u Was, a tu taka niespodzianka! Aestima - piątek trzynastego będzie dla Ciebie najszczęśliwszym dniem!!! Już nie mogę się doczekać, jak zdasz nam dokładną relację i pokażesz Mieszka! :-)
Ale fajnie! Ciekawe która następna :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry