reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Nadrobilam jedząc śniadanko i postanowiłam jeszcze zajrzeć do Was.
Widzę, Misialinko że u Ciebie naprawdę coś się zaczyna...
Ja mam dziś wizytę o godz. 20, trzymajcie kciuki!!!! Mam nadzieję, że gin mi powie, że "szynka" się skróciła.
Lecę do miasta, bo mój M już gotowy czeka. Może coś "wychodzę". dziś 37 tc skonczyłam i zaczynam 38 :-)
Buziaki

reklama
Mamusia kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&
Agatko to oznacza ze sąsiedzi dali jej twoje imię jako pierwsze? Było by bardzo miło :-)
Anapi dobrze, ze pojechaliscie przynajmniej jesteś spokojniejsza.
Misialina to na pewno był czop. Z tych opisów na necie i w książkach i zdjeć to mi to idealnie pasuje.
Traschka WOW!!! ale post normalnie respect :-)
Doris wiec dla ciebie też wielkie kciuki &&&&&&&&&&&&

Ja wypiłam caffe latte na dworze :-), zjadłam truskawki ze śmietaną i cukrem i pomału biore sie za obiad, ale chyba jeszcze się przejde do sklepu po lody bo już nie mam !!! A potem tą nieszczęsną torbe muszę dokończyć pakować - bo przyznam sie jeszcze tego nie zrobiłam tylko zaczęłam... :zawstydzona/y:

Marta z tym czopem jest tak że jest zawsze, ale bardzo bardz często kobitki nie zauważają że wypadł.
Misialina myślę, że to mógł byc czop ;) Mi się też tak odrywal odrywał po tyciulku, a potem PLUSK do wody było, ale nadal jakieś ostatki z niego mi sie sączą, ale teraz już zabarwione krwią... a u mnie to wypadl już z tydzien temu może troszku więcej i dupa :p Tylko skurcze są, które do niczego nie prowadzą bo rozwarcie jak było maciupeńkie tak maciupeńkie zostało :/
Anapi woooow, ty chyba najbliżej z nas wszystkich jestes :) Taka to pożyje ;)
Doris gratuluję rozpoczęcia 38 tygodnia :D Ja także dziś wkraczam w tą magiczną liczbę :D
Traschka jesteś najlepsza !! Twoje posty są PRZE-kozak !! :)

kati chyba cie ustrzelę....taką mi ochotę na truskawy zrobiłaś, że hej, buuuuuuuuuuu.....i caffe late, each...

kati truskawki powiadasz jadlas... mjami :-p
tez mam na nie ochote, ale tylko raz dorwalam w moim agapie i juz wiecej nie :sorry2: szkoda szkoda...

dzis mam dzien lenia :wink: a co tam ;-)
listonosz kase przyniosl (zus) wiec jest oki ;-)
jutro jade wyniki siusiek i krwi robic... we wtorek kontrola u ginka. Jej tez sie zastanawiam co u mnie sie dzieje, czy skraca sie jeszcze szyjka czy rozwarcie wieksze czy nie... zobaczymy.

ide do warzywniaka zobaczyć czy maja truskawki bo już nie mogę..taką mam ochotę!!! a i rabarbar za mną tak chodzi,a nie mogę dostać...zjadłabym sama kg.ale głupio tak dla męża nic nie zostawić;-)

Kati jak mogłas !! I ja muszę teraz iśc do sklepu po dżuzgawki !! Bo taka mnię chętka naszła że zaraz padnę truposzem !! :p I latte też nie pogardzę, chociaż chyba jednak zrobię jakieś frappuccino, albo tradycyjnie mrożoną czekoladkę :D :D sasasass rozpusta !!

reklama
Do góry