reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

w ogóle WOW... schudłam kilogram prawie !! a jak leże na plecach z uniesioną koszulką to mogę włozyc 2 ręce między cyce i brzuch... a co najlepsze tan odstep miedzy brzuchem a cycami na leżaka mam WKLĘSŁY !! ehhhh jak ja dawno nie miałam wklęsłego brzucha :D

reklama
Ja to myślałam że urodzę przed terminem, ale jak tak czytam wasze posty to zaczynam się obawiać że też przenoszę, a najlepsze że termin mam na 10 a mój tatko przylatuje z Polski 9 i wylatuje 13 chciałabym żeby mały wyszedł bo chce żeby dziadziuś go zobaczył

Doggi wydaje mi się że swoją ciążę zapamiętasz do końca życia ! Mam nadzieję że chociaż poród będziesz miała lekki bo te bóle i skurczybyki tak ci się dają we znaki że jak przyjdzie czas porodu to nie będzie to dla Ciebie nowość !

Uważam dokładnie tak jak piszesz :D Po pierwsza zapamiętam do końca życia ;) a po drugie po tym co już miałam, teraz poród to będzie balsam dla mojego ciała :p

Roselita nie nastawiaj się na nic...Wśród nas jest wiele takich, które się nastawiały na wcześniejszy poród i do tej pory jeszcze w dwupaku chodzimy.. :-(

Saffi mi się wydaje, że na bank dzis wyskoczy :p W końcu wody poszły, skurcze są to teraz tylko czekac aż się rozwinie sytuacja :) Fajnie w dzień dziecka się urodzic, chociaż Beniu pewnie w przyszłości niepocieszony będzie o jeden prezent mniej :p

Mój mąż urodził się 28 grudnia, po świętach a imieniny ma dzień czy 2 dni później i do tej pory załamany jest bo dostaje tylko jeden prezent na wszystkie okazje :p

reklama
Miałam koleżankę w dzieciństwie, która urodziła się właśnie w dzień dziecka i co roku zawsze płakał, że tylko jeden prezent dostała, ż to niesprawiedliwe i żeby rodzice jej zmienili datę urodzenia..

Do góry