mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Zebra - witaj Kochana, fajnie że jesteś, życzę Ci i Bartusiowi szybkiego powrotu do zdrowia,mam nadzieję że to cholerstwo szybko minie i będziesz pojawiać się tu częściej ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maja leży na dywanie i ciągnie mnie za spodnie od piżamy. I strasznie się cieszy
Jak to niewiele takiemu małemu człowiekowi do szczęścia potrzeba;-)
Dziękuję, wujek chyba lepiej, bo odtawili mu wczoraj leki nasenne i za dzień-dwa powinien się wybudzić
Jestem blisko związana z nimi i bardzo przeżywam tą jego chorobę. Ja też mam nadzieję, że z Mają będzie ok i to tylko moja chora wyobraźnia. Pokłóciłam się z A wczoraj, bo on uważa, że niepotrzebna ta wizyta jest. No ale ja wolę sprawdzić. A język najpierw poparzyłam gorącą herbatą i chciałam go schłodzić szybko więc otworzyłam lodówkę Mińsk i dotknęłam umyślnie językiem góry zamrażalnika mając nadzieję, że ból szybko minie. Mama mi go odklejała
ja nie potrafię połknąć takiej piguły, na 3 ją muszę dzielić, a i tak mam połowę prawdopodobieństwa, że zablokuję przełyk i nie pójdzie, kiedyś się nim udławilam i chyba mam uraz...