jejku jak Wam to latwo idzie z dziecmi... te odcycowanie.
Moja Misiula zycia poza cycem nie widzi
teraz jak chora jest to od piatku tylko cycka je, nie przyjmuje zadnych innych posilkow chco codziennie jej gotuje :-( JAk zdrowa to tez by ciagle na cycku wisiala...
chcialabym ja odcycowywac po malu ale nie nie potrafie jej odmowic cycka. Ona nie toleruje smoczkow i cycuje sie gdy sie chce uspokoic, wtula sie we mnie itp... Nosz kurde jak to zrobic?
edit:
kasiaw gdzie ten watek trasi?? ja nie wiem....
Anapi glowka do gory, zeby u mnie poszlo tak latwo...
kati mam takie samo zdanie o PL
Moja Misiula zycia poza cycem nie widzi
teraz jak chora jest to od piatku tylko cycka je, nie przyjmuje zadnych innych posilkow chco codziennie jej gotuje :-( JAk zdrowa to tez by ciagle na cycku wisiala...
chcialabym ja odcycowywac po malu ale nie nie potrafie jej odmowic cycka. Ona nie toleruje smoczkow i cycuje sie gdy sie chce uspokoic, wtula sie we mnie itp... Nosz kurde jak to zrobic?
edit:
kasiaw gdzie ten watek trasi?? ja nie wiem....
Anapi glowka do gory, zeby u mnie poszlo tak latwo...
kati mam takie samo zdanie o PL

ja pamiętam jak reagowałam jak dzieciate rozmawiały o kupach swoich dzieciakczków (wtedy rzyg), nie rozumiałam jak można o tym rozprawiać, czemu to takie ważne itd i teraz przy niedzieciatych nie poruszam tego tematu
Chętnie tu wrócę, ma nadzieję, że żadna nie ma nic przeciwko!
nie dziwie ci sie, ze sie boisz tego wszytskiego akurat teraz kiedy postanowilas sie rozwijac, ja bym miala podobne obawy, a z takim wsparciem dasz rade kochana

zaraz mu normalnie konczymy połamie eh