reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Heellloł po raz kolejny :)

Ja cię kręce, nienawidzę orgaznizować swojego slubu.... własnie skończyłam listę gości... już posłana do firmy która się tym zajmuje i hadziaaa, za tydzień będą zaproszenia i potem się je puści w eter ;)

Dobrze że już grajków mamy bo to też kurde stresss... ale za to nie mamy fotografa i filmowca, grrrr :/ A tort... sasasasassa od SOWY z Bydgoszczy... Moja miłość :D mrrrrrr na samą myśl mam orgazm :D A 6tego Lipca już będę miała moją sukienkę :D aaaa normalnie gwiazda będę hahahahhaah, prze-be-ka !! :D No i nie ma to jak obchodzić dwie rocznice... będziemy m,ogli sobie 2 ray w roku robić super wyjazdy weekendowe rocznicowe ;D ahahahahahaha

Doggi pochwal się kiecką!
Aestima musimy być szczęśliwe:-DNic innego nam nie pozostaje;-)

A mi się humor zepsuł - A dostał mandat pocztą od je.banej straży gminnej...

w GW też SOWA ma swoją cukiernię - ale czy to ta sama Sowa? ale jest pyszna, fakt...
Aestima - zdecydowanie: szczęśliwa:-D

to dorzucę jeszcze placuszki (racuszki) z jablkami i cynamone, a jak...

Witajcie
Widzę, że tu ruch duży a u mnie ostatnio ZERO czasu i organizacji. Do tgo ja chora na zatoki, Julia ma gila żółtego po pas i marudzi strasznie,bo jeszcze wyszła jej w nocy górna prawa dwójka więc w ogole będzie wygladała jak Baba Jaga bo drugiej jedynki górnej w dalszym ciągu brak,Dominika jeszcze w szkole, Damian w nocy wyjechał na wycieczkę szkolną do Zakopanego (Boże jak ja mu zazdroszczę tego Zakopanego!!!!!!!!), a mój M też na wyjeździe. Ja czekam na koleżankę, która przyjdzie popilnować Julię i lecę do gina na wizytę i usg :;-). Proszę o magiczne kciuki.
To tyle co u mnie w małym skrócie.
Wieczorem się odezwę

reklama
Do góry