Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Zdarza mi się nie wyrobić... wrzasnąć lub beczącego zostawić w łóżeczku i wyjść ochłonąc... Ale to normalka i kto ma dostarczyć frustracji potrzebnej do rozwoju i wychowania normalnego człowieka jak nie rodzice??????????! A z garnkiem Cię pocieszę- na studiach nas uczyli, ze bicie, to patologia, zabronione z jednym wyjątkiem- piekarnik- tu robiono badania i matki INSTYNKT ZMUSZA ją by dać po łapach, bo dziecko nie zrozumie tak dobrze bodźca" nie wolno", tłumaczenia jak bodziec dotykowy ( nikt nie mówi o robieniu krzywdy! ) i to je chroni na przyszłość przed poparzeniem i taka matka się nie zastanawia- pacnie instynktownie choc w innych przypadkach przecież nie bije! Więc nie zadręczaj się- myślę, że garnek też się tu spokojnie kwalifikuje
:-)
Ale dzisiaj humor ok, bo pogoda piękna :-) W końcu jakiś spacer... A dzisiaj czeka mnie robienie sałatek, a jutro tort :-) I już nie mogę się doczekać tego pieczenia... W ten weekend 2 imprezki, a w przyszłą sobotę jeszcze jedną.
Przecież Michał od zawsze wychodzi rano, powinien juz się przyzwyczaić. Rozwód przy takim dziecku nie wchodzi w rachubę
wg niego wszyscy musimy być zawsze w komplecie i wtedy jest dobrze...