Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Śliczna jesteś,co tu dużo gadać:-)
,ale jeszcze ma przyjść...mi Mikołaj powiedział,żebym sobie buty wybrała to on mi je da:-)z tego co widzę to Twoja pierwsza dzidzia,(chyba,że jestem źle oczytana z poprzednich postów),ja miałam tak samo,leżałam nawet w szpitalu,bo cały dzień tylko wymiotowałam aż nie miałam czymJustynka... jesteś moją imienniczkąJa też mam na imię Justyna
na drugie Julia
![]()
Dzięki za pocieszenie... tylko czasami te mdłości i wstręt do jedzenia mnie przerastają... mój tatuń robi taką pyszną swojską kiełbaskę... pięknie pachnie ale co z tego jak nie moge jej do ust włożyć... bo mam odruch wiadomo jaki... ja chce żyć nie wegetować na jogurtach i chrupkach kukurydzianych.
,ale przeszło coś ok 4 miesiąca,więc może i u ciebie to już schyłki
.jakie bierzesz witaminy?wiem,że są prenatal chyba"+",one mają jakiś składnik z imbirem,który ma ponoć zmniejszyć mdłości,ale nie wiem jak jest w praktyce,bądź co bądź jest niedrogi.z tego co widzę to Twoja pierwsza dzidzia,(chyba,że jestem źle oczytana z poprzednich postów),ja miałam tak samo,leżałam nawet w szpitalu,bo cały dzień tylko wymiotowałam aż nie miałam czym,ale przeszło coś ok 4 miesiąca,więc może i u ciebie to już schyłki
.jakie bierzesz witaminy?wiem,że są prenatal chyba"+",one mają jakiś składnik z imbirem,który ma ponoć zmniejszyć mdłości,ale nie wiem jak jest w praktyce,bądź co bądź jest niedrogi.