kasiawilde
Fanka BB :)
Asinka no niezła akcja z bratem!!! oby miał nauczkę... Dobrze, że jutro wybywacie 
forever jeśli o mojego P chodzi to on robi przy małym wszystko (odmówił chyba do tej pory wyłącznie włożenia czopka
) i świetnie sobie radzi, nie boję się, że coś będzie nie tak, spokojnie zostawiam z nim małego, tym bardziej, że popołudnia często mam zajęte... ale bardziej mi chodzi o to, że jak już jestem w pobliżu to od razu nieporadny się robi, bo łatwiej zapytać niż sprawdzić itp...
to Tata Młodej dobrze przeszkolony
w kapciach już Krysi nie przyprowadza? ;-)
a muffinki z jabłkami i czekoladą!
forever jeśli o mojego P chodzi to on robi przy małym wszystko (odmówił chyba do tej pory wyłącznie włożenia czopka
) i świetnie sobie radzi, nie boję się, że coś będzie nie tak, spokojnie zostawiam z nim małego, tym bardziej, że popołudnia często mam zajęte... ale bardziej mi chodzi o to, że jak już jestem w pobliżu to od razu nieporadny się robi, bo łatwiej zapytać niż sprawdzić itp...to Tata Młodej dobrze przeszkolony
a muffinki z jabłkami i czekoladą!

, słodkie przekąski, owoce i soki dla dzieci - ale starzy też wcinali. Na początku był płacz bo za dużo bodźców na raz plus zdecydowanie nie przypadł Młodej do gustu chłopak przebrany za Goofiego, ponosiłam Krysię trochę by wszystko pokazać i opowiedzieć. Potem pobawiła się narzędziami, jeździkiem, instrumentami muzycznymi - z bębenkiem to by chętnie wyszła
, zjeżdżalnie niestety troszkę z uwagi na starsze dzieci, basen z kulkami, drewniany pociąg, układanka. Najbardziej jednak przypadło Młodej Damie do gustu ganianie spory kawał wzdłuż sali gdzie się wszystko odbywało oraz wyjadanie małych karakersów w bufecie - stały wyżej i wciąż domagała się by brać na ręce i podnieść. Wygóle szła przed siebie nie oglądając się czy jestem
Też bym nie zdzierżyła, Tata Młodej tak nie robi chyba, że coś nietypowego. Co do kapci ;-) to myślę, że Młoda by awaryjnie zakumała, iż coś nie halo i stanowczo dała do zrozumienia co. 
Hemoglobina 10,5... NIe jest źle, ale znów na żelazie...
:-)