dzień dobry
G. pojechał, a u nas nawala strasznie śnieg i tak tylko patrze, ze jak tam bedzie padało cały dzień to chyba na s zasypie, do tego zimno i wieje
zołza to gratulacje dla siostry, oby wszystko sie ułożyło, mama napewno sie przekona i zazwyczaj bywa tak ze po urodzeniu dziecka przeciwni wczesniej dziadkowie zako****a sie we wnukach i są ich całym światem
co do samotnego macierzyństwa to moze sie cos zmieni, ale jesli miałoby na gorsze to moze lepiej zeby z pomoca mamy no i pewnie waszą wychowała sama dziecko
traschka no to naprawde super zachowanie twoich rodziców wzgledem siostry, matkooo nie wiem jakby u mnie taka wiadomosc była przyjeta-poczatkowo byłoby napewno koszmarnie...
kasiawilde Mati nosi butki 23 ale sniegowce ma 25

ale wkładka tylko ciut wieksza od kozaczków rozm. 23 wiec chyba wszystko zalezy od producenta...
forever to musisz popracowac z Krysia na sucho i pewnie sie przestawi co do rękawków, sposób Taty Krysi niezły

ale to chyba domena facetów na takie pomysły...
a ja wczoraj dostałam 2 wiadomosci - jedna smutną i mnie załamujaca, a druga znowu radosna...
i rozdarta jestem z jednej strony sie strasznie martwie a z drugiej strasznie ciesze
moze w niedługim czasie przy jabłeczniku cos wiecej napisze
miłego weekendu