reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

hej
powieim tyle, że dołączam sie do madziolki z tym, ze mam troche poważniejsze problemy.nawet nie zwracam uwagi na pogode....nie wiem, kiedy sie to ułoży, ja już nie mam sily.

reklama
a ja zaraz uciekam po mojego robaczka :) chyba sie zasapie od listopada nie bylam po niego w zlobku :) nie wiem jak sie wtarabanie do autobusu bez niczyjej pomocy :-D:-D

dziewczyny - dziękuję za kciukasy - doktorka twierdzi, że jest wszystko dobrze!!! że wahania leukocytów u tak małych dzieci zdarzają się b.często (babka pracuje w szpitalu, więc widuje trochę "przypadków"); obejrzała też tą wypustkę w dupci Leo, o której niedawno pisałam i wg niej (jest również onkologiem) to nic innego, jak naddatek śluzówki - tj.nawet żadna narośl, tylko jakby za dużo śluzówki było i jej część sobie "wisi" obok; wg niej nie należy tego ruszać, chyba że zauważymy, że małemu będzie to przeszkadzało np.przy wycieraniu zadka (chodzi o to by mechanicznie tego nie uszkodził, żeby się babrać nie zaczęło, bo w tym miejscu trudno o wietrzenie:sorry2:); nie macie pojęcia, jak mi okropnie ULŻYŁO!!!

Jestem tak wk... na Tatę Młodej w zw. z dzisiejszym bale, że szkoda gadać. Plus moja Mama dopasowująca choroby do Młodej. Plus Babcia nr 2 jutro na nocleg - zwiewam do sklepu bez dwóch zdań. Nie mam siły. Fotki jakieś postaram się wstawić w weekend ale na samą myśl krew mnie zaraz zalewa.....

reklama
Hej, chciałam tu podczytać i coś skrobnąć, ale padam na twarz i siły starcza tylko na ogarnięcie ubrankowego:-p:-D
Jak wyszłam dziś o 8 i wróciłam na obiad na godzinę i poszłam dalej, to niedawno wróciłam... Cały dzień w pracy, bez chwili nawet przerwy:baffled: MIesia nawet w porze obiadu nie widziałam, bo spał:-( Do bani...
Za to prowadziłam po południu fajne zajęcia " ćwiczenia mózgownika":-D, o tu:www.zielonemontessori.pl
super zajęcia, nie mogę się doczekać kiedy Miesio bedzie miał 3 lata żeby zaczął chodzic na zaj. w oparciu o tą metodę. A jakie zabawki świetne i rozwijające tam można kupić!!!!:szok: Super miejsce:tak:
Teraz trochę Was podczytam jednak... nabrałam sił:)
A , Madziolka, mama bliskiej mi os. ma tętniaka- wykryto kilka dni temu, dziś była operacja. Są w szoku. COś można im doradzić? nA co zwracać uwagę? Po tym co przeszłaś z mamą może masz jakieś spostrzeżenia, rady??? Pozdrowienia dla Mamy!

Do góry