reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

reklama
witam ..

ja znów mam straszne tyły :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale ostatnio cały czas gdzieś biegam !!! na szczęście dzisiaj już ostatecznie złożyłam pracę i teraz grzecznie czekam na obronę :tak:
ale i tak lista spraw do załatwienia przed świtami ciągnie się w nieskończoność :dry:
i ledwo zdążę nadrobić, a znów będę w plecy :baffled: M ma urlop między świętami i nowym rokiem, więc na całe 10 dni jedziemy do teściów :tak:
ale wy dobre kobiety jesteście :-) wybaczycie i nie pogonicie ... prawda :rofl2:??

Misialina, &&& za wizytę !!!!!!!!! a co do krechy, to ja w pierwszej ciąży nie miałam :-( chociaż nie wiem, czy jest czego żałować ;-)

Dagamit, u mnie też z objawami cieniutko ... brzuch lekko spuchł, ale do ciążowego mu jeszcze daleko - wyglądam bardziej jakbym pielęgnowała flaka po pierwszej ciąży ;-)a ruchy myślę, że za 2-3 tyg powinny się pojawić :tak:
Setana ... ooo ... nowy awatarek !!! suuuper :-):-):-)
Ramari, &&& za koleżankę !!!!!!!!!!
Larvunia, współczuję pobudki ... ludzie chodzą po domach jak chcą !!! do nas ostatnio przyszedł kandydat na randego z petycją .. o 22 :szok: z opłatkami z parafii też przyszli przed 22 :confused: pogoniłam i zaprosiłam o 'ludzkiej' godzinie !!!

Dziewczyny, które mają problemy z kręgosłupem, tak sobie dzisiaj myślałam, ze może zainteresowałybyście się tapingiem? To taka metoda fizjoterapeutyczna polegająca na naklejaniu specjalnych plastrów w określonych miejscach. Pomagają w wielu schorzeniach, między innymi w leczeniu bólu. No i jest to dozwolone w ciąży... Dla zaiteresowanych wklejam kilka linków...

Kinesio Taping - możliwości zastosowania (u kobiet w ciąży, sport, rehabilitacja, fizjoterapia)
IREHA - rehabilitacja, fizjoterapia, szkolenia, kursy, ortopedia
Zastosowanie metody Kinesiology Taping w redukcji bólów kompleksu lędźwiowo krzyżowego u kobiet w czasie ciąży i profilaktyce nawałów mlecznych
Taping Prenatalny i PostPrenatalny

Dziewczyny nie myślcie od razu, że Pretty coś się stało...może po prostu nie ma ochoty czytać i pisać...ja ostatnio pisałam do Agabre, która też od dawna nie daje znaku życia. A okazuje się, że u niej wszystko jest ok. Pewnie u Pretty podobnie.
Kurcze, mogłby choć raz na miesiąc jedno zdanie o sobie skrobnąć, żebyśmy wiedziały co u nich...
Ja wierzę, że nasza grupa już się nie zmniejszy...

reklama
wiesz ale to nie feer. Chociaz moglyby napisac, ze odezwa sie niebawem ze narazie nei maja ochoty... kazdy to chyba by zrozumial... a tak nie wiadomo co myslec :dry:

Do góry