reklama

Czerwiec 2011

Heja:)

Katamisz - hello:) a co u Ciebie?

My dziś pobudka 6:30 więc bez tragedii, ale za to poranny bunt ubierania i jedzenia. Ogólnie Szymek lewą nogą wstał, co mnie średnio cieszy ze względu na dzisiejszą kontrolę i szczepienie pneumo...

Pacyfikuję go modeliną właśnie:)

Miłego dzionka!!!

reklama
No to może być utrudnione albowiem sieć Auchan wykupiła sklepy Real ....:rolleyes2:
:-D

dzień dobry!

marta gratulacje!!!!! dbaj o Siebie/Was:tak::-)
andariel
no ciekawe czy byśmy się polubiły po spotkaniu na żywo?:sorry::-p to co teraz najbardziej zajmuje Leosia a co Ninke? 'gratuluje' podpisu:-p Ninka podekscytowana/cieszy się przedszkolem?
mamoM proszę się ogarnąć i napisać co u Ciebie/Was:tak:
katamisz no hejka!!! cieszymy się co do Twojej koleżanki, ale napisałabyś co tam u Was!:-):-):-) dawaj fotkę Gracki!
Silva dziś pneumo...? kciuki kochana!!!

Ostatnia edycja:
dzień doooobry

ja średnio wyspana bo wczoraj z G. siedzielismy do 23 a dziś chłopaki zrobili mi pobudke o 6:30 i nie było mowy o dalszym spaniu :baffled:

marta podoba mi sie twój nastrój i nastwienie, super ze wszystko ok na wizycie
także teraz życze spokojnej ciązy i bez męczących dolegliwości

katamisz hej po długim czasie nie bycia u nas
co u was? jak Gracjana?
wpadaj czesciej do nas

Silva &&&&& za kontrole (jaka??? bo chyba cos przegapiłam :zawstydzona/y:) i szczepienie (dziś??????)

martadelka hej

miłego dnia

Hejka!

Słuchajcie zrobiłam wczoraj test, ale po południu. Zaraz po zrobieniu była jedna kreska ale nie wyrzuciła schowałam do szuflady w łazience. Zaglądam wieczorem a tam dwie kreski :szok: druga blada ale jednak jest. Dziś znowu zajrzałam i dalej jest, nie zniknęła :-) Chyba muszę powtórzyć co? :P

Madzioolka:) witaj w klubie ciężarówek:) No powtórz powtórz, ale u mnie kreskę drugą przez lupę ledwo było widać, ale była i zniknąć nie chciała, z żadnego z czterech testów:) w tę stronę chyba testy rzadziej się mylą:)

MamoM - nic nie przegapiłaś, bo ja się nie chwaliłam że do lekarza idziemy. Zdecydowałam zaszczepić Szymka przed 2 rż na pneumokoki więc idziemy. Przy okazji ważenie, mierzenie, ot zwykła wizyta:) Staram się pozytywnie nastroić, bo Szymek ryczy na sam widok kitla więc łatwo nie będzie!

Ostatnia edycja:
hej dziewczyczyny
ja dzis wnocy mialam jazde, wieczorem zaczął bolec mnie jajnik, promieniował na wszytskie strony, nospa nie pomagała, juz widzialam najczarniejszy scenariusz, pojechałam rano na izbe przyjęć i na szczęście okazalo się,że to jakaś lekka kaminica nerkowa, gdzies tam zbiera sie piasek, ale z dzidzia wszytsko dobrze, zmierzyl mi dokładnie mojego kolosa i ma całe 5 mimilemtrów. ulga, ale jestem cala obolała....pojechalam do internistki mojej po zwolnienie, jak mi gratulowalam- bo sie znamy, ucze jej córkę, to samo panie w rejestracji jak zobaczyły literke b na zwolnieniu. jakie to wszytsko mileeeee

madziolka ale czadziorrrrrrrrrrr:)
katamisz witaj kochana, co u ciebie, jak dzieciaki jak z mężę????

hej sylvia, maratdelka i mama m

Hej;-)
Korzystając z małego ruchu wpadłam się przywitać:tak:
Po pierwsze Marta, kawał ludzia, gratulacje:-)
Po drugie MAdzioolka Tobie też, z tego co pamiętam to dzidziuś zaplanowany więc oby druga kreska się zaostrzyła:tak:
Silva kciuki za szczepienie, my już jesteśmy po dzięki Bogu;-)

Ja żyję w kilkudniowym stresie, egzamin teoretyczny na prawko zdany, jutro praktyka:szok: więc proszę o kciuki, żebym nie zemdlała:sorry: Jak zdam to za 2 tyg wracam do domu:-D
Z nowości jeszcze to, że właściciel wypowiedział nam mieszkanie i musieliśmy szukać nowego, ale już jest, depozyt wpłacony, dziś D. zaczyna przewozić nasz dobytek:tak:
NAjtrudniejsza decyzja podjęta, od września stacjonuje w Polsce. Emilka już zapisana do przedszkola, a ja składam papiery do policji. Także zmiany, zmiany i jeszcze raz zmiany.
Dziewczyny zdrowe, Asia powoli zaczyna mówić (wiem, późno, ale cóż) Emilce poleczyłam wszystkie zęby (aż nie mogę uwierzyć, że bez problemu chodziła do dentysty) teraz mamy sesje z logopedą, ale podobno nie jest źle:tak:
To tyle, ide się napchać jakimiś ziołami uspakajającymi :-p
Pozdrawiam;-)

reklama
Madzioolka - testuj dalej :-D No ale pewnie wiesz, że jeszcze dwa razy HCG trzeba zrobić :-p
Dubeltówka86 - szacun, że zdałaś teorie no i żeby jazdy z równie dobrym efektem Ci poszły. To gdzie się zakotwiczacie w PL od września ?
Katamisz - przyłączam się do pytań co u Was ? :happy:
Andariel - jak przygotowania do imprezy ? Zaglądasz czasem do skrzynki, również pocztowej ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry