Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Jja już po zakupach i wizycie u koleżanki :-)
Teraz czekam na mężusia bo pracuje dziś do 19 wiec niedługo będzie w domku :-).
Cinamon - ja bym nie ryzykowała wchodzenia w ciąży na oddział zakaźny!!! Leżą tam ludzie z naprawdę równymi choróbskami zakaźnymi. Wejście na taki oddział na własne ryzyko a Ty przecież w ciaży jesteś. Może Cię ktoś zastapi???
Misialina - to będzie kolejny dzidziuś w rodzince :-)
Teraz czekam na mężusia bo pracuje dziś do 19 wiec niedługo będzie w domku :-).
Cinamon - ja bym nie ryzykowała wchodzenia w ciąży na oddział zakaźny!!! Leżą tam ludzie z naprawdę równymi choróbskami zakaźnymi. Wejście na taki oddział na własne ryzyko a Ty przecież w ciaży jesteś. Może Cię ktoś zastapi???
Misialina - to będzie kolejny dzidziuś w rodzince :-)
. Ale za to w domu nadrobiłam zaległości. Fajnie było. Chyba zaczynam tęsknić za odpoczynkiem
. To właśnie jest dla mnie dziwne u kobiet w ciąży. Tak normalnie każdy na mnie mówi pracocholiczka. A teraz, jak jestem w ciąży, to mi się po prostu nie chce pracować. Szok.
.
Wybralam tabletki rozpuszczalne, bo wiem po sobie ze te zastrzyki bola... Stwierdzila zapalenie krtani plus jakies zatykania na oskrzelach.... po wyleczeniu tego bedzie jakies testy robic marcelkowi ale nie wiem dokladnie co bo miala opoznienie i powiedziala ze potlumaczy gdy bedzie pora... 28 stycznia kontrola...