Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale tak jak mowi Buziak, pewnie wszystko przyjdzie naturalnie. A filmikow juz wole nie ogladac. Wpisalam na youtubie kapiel noworodka, czy cos w tym stylu i jak zobaczylam filmik to sama bylam w szoku. Babka rzucala malenstwem jak kukielka, a na koniec zalala mu cala buzie woda
I to niby ma byc filmik instruktazowy.przestancie to oglądac i sie nie denerwujcie!!! A po co nam myślisz instynkt macierzynski???? Bedziesz wszystko wiedziała jak przyjdzie na to pora zobaczysz, to samo przychodziI wykąpiesz i przebierzesz i sama z siebie bedziesz sie smiała;-)

ło matko ale się uśmiałambobas ma ich totalnie gdzieś!!!a jak go kładli do tego kosza to się zastanawiałam po co im kołderka w wannie
![]()

niezła jesteś!!ruda - ok, napewno opisze moje odczucia wewnetrzne zaraz po tym jak zeżrę banana:-) ja zawsze opisuje tu swoje doznania, wiec na pewno sie dowiesz ze juz mi jest dobrze:-) ja gorsza jak dziecko teraz jestem![]()
oj tam,oj tam...ja wczoraj cały wieczór marudziłam,że chcę ogórka...
a w końcu się zapchałam papryką,serem i lodami z bananem.
ups...buziak nie czytaj tego!!!!!!!!!!

. Przecież nie mógł być gorszy, jakbym d=go nie wzięła zostałby sierotką, a ja teraz w ciąży to czuła bardzo pod tym względem jestem i ŻADNYCH SIEROTEK SKLEPOWYCH 
i zamarynować szynkę do pieczenia 
No więc mam wyluz czytając o jedzeniu bo sama zapycham paszczę