reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

ja juz po wizycie, zastawka nadal sie nie domyka ale powiedzial ze to naprawde malutka nieprawidlowosc i nie ma sie czym martwic.
wielowodzie mam, ale tym tez nie kazal sie martwic bo wszystkie wyniki i pomiary w normie.

pokazal nam jasia w 3d , przeslodki pulpecik, ma takie poliki ze szok :))) nic tylko calowac! wazy 1600, ale podobno jest dlugi a chudy. nie wiem po kim taki dlugi, my jestesmy niscy :-)

no nic spadam robic obiad a pozniej po plyte indukcyjna musze jechac. we wtorek nam skladaja kuchnie!!!!!

reklama
josie
cieszę się, że wszsytko ok!

kamila
Wiktor bardzo dobrze sobie radzi, zobaczysz za 2 albo 3 tygodnie będziesz musiała go na smyczy na ten rowerek wyprowadzać bo nie nadążysz za nim, wiem coś o tym :)

kam
Maks dostał taki rowerek na 2 latka rok temu, na początku w ogóle nie chciał na tym jeździć i go nie zmuszaliśmy, dziecko musi do wszsytkiego dojrzeć. W pewnym momencie sam wsiadł i się zaczęło. Najgorzej jak jest np. z górki prosto do stawu albo coś takiego. to mądre i grzeczne dziecko i jak wołam stop to się zatrzymuje ale i tak często gęsto mam zawał ze strachu.

Ale tylko jednego? :-(

myślę, że w drodze wyjątku dla moda może być dwóch ;-)

josie to super, że wszystko w porządku! a jeśli lekarz mówi, że ta zastawka to nie problem to pewnie tak jest :)

Kamila genialny ten rowerek, nawet nie wiedziałam, że takie cudo istneje, muszę znajomym pokazać bo ich Filipek strasznie kocha odpychać się w samochodziku i jak go posadzili na zwykły rowerek to nie wie jak się za niego zabrać, bo cały czas chce się odpychać

Hej dziewczynki:) Widzę, ze nie tylko ja miałam nieprzespaną noc. Najpierw wstrętna zgaga gdzieś do 1 w nocy a później mały tak szalał, że drugą połowę nocy też miałam z głowy;-) Powiedzcie mi jak Wy sobie radzicie w łazience??? Ja niby mam mały brzuszek ale pod prysznicem schylić się nie mogę a z racji iż jutro mam wizytę u gina i musiałam "ogarnąć" dolne części ciała skorzystałam z wanny:-)i tak się umachałam, że koniec świata. Mąż oczywiście chętny do pomocy ale ja Zosia samosia się uparłam i teraz wiem, że nie warto było.
A i muszę się pochwalić, może to nic takiego ale w końcu od początku ciąży udało mi się przytyć całe 1,5 kg:-)

Ja nie mogę malinka, nie jedna ci tu pozazdrości tego 1,5 kg, między innymi ja :tak:
Pod prysznicem sobie jakoś radzę, z goleniem w ciemno też nie mam problemu (trzeba mieć jedynie dobry sprzęt) ale do wanny się już nie pakuję bo jak się położę to mi się strasznie ciężko wynurzyć a nie mam takich uchwytów specjalnych niestety.
Ciężko mi się zakłada skarpety i wiąże buty, z resztą sobie radzę jakoś

reklama
ja juz po wizycie, zastawka nadal sie nie domyka ale powiedzial ze to naprawde malutka nieprawidlowosc i nie ma sie czym martwic.
wielowodzie mam, ale tym tez nie kazal sie martwic bo wszystkie wyniki i pomiary w normie.

pokazal nam jasia w 3d , przeslodki pulpecik, ma takie poliki ze szok :))) nic tylko calowac! wazy 1600, ale podobno jest dlugi a chudy. nie wiem po kim taki dlugi, my jestesmy niscy :-)

no nic spadam robic obiad a pozniej po plyte indukcyjna musze jechac. we wtorek nam skladaja kuchnie!!!!!

Cudnie :)

josie to dobrze ze jest wszystko wporządku :)

ja wlaśnie wrocilam - ale się nabiegałam - lepsze niz jakiekolwiek inne cwiczenia. padam i biore sie za obiad.

Bylismy pierwszy raz w zyciu na rowerze (biegowym) - bylo swietnie bo Wiktor bez problemu sobie radzi :)
oto efekty : Pierwsza jazda Wiktora na rowerze biegowym. - YouTube

Ale ubaw :)

Do góry