reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Hej dziewczyny,
w koncu wrocilismy z poldniowej wizyty i odpoczywamy przed jutrem;-)
A moja cora kopie jak szalona gdy tylko sie poloze wiec chyba tez sie relaksuje:-)

Plus wizyty: dostalismy pare materialow gdy P powiedzial, ze kupilysmy z mama maszyne do szycia. Juz widze z nich fajowy obrus do kuchni na stol i poscielowke dla malej. No i w koncu przybornik na lozeczko taki z kieszeniami. Plany wielkie zobaczymy, co z realizacja;-) na razie zaczne od przecerowania starych spodni P.
Jeszcze planuje zakup jakiejs wloczki na kocyk dla malej to juz mama zrobi:-)

Dzis jeszcze musze przejrzec strony roznych gruponow i zakuponikow aby wybrac jakis prezent dla mojego siostrzenca. Wlasnie sie zareczyl wiec chce jakies wyjscie dla niego i narzeczonej. Ale co mi sie nie chce, to moje.
Najchetniej wrocilabym do rozpoczetego wczoraj ogladania Avatara... I chyba to zrobie:p

Milego dnia jutro dla tych, co obchodza i dla tych, ktore nie. Spokoju, relaksu i usmiechu. Na codzien i od swieta:-)

Sicil trzymamy tu za Was kciuki caly czas trzymaj sie i odzywaj czesciej:-)

Witam Wielkanocnie!

Mój maluch od rana szaleje i domaga się jedzonka, a śniadanie o 9 dopiero.
Wczoraj wieczorem tak mnie kopał że aż popłakaliśmy się ze śmiechu. A chwilę potem poleciała mi pierwszy raz z jednej piersi siara!!!!! I to już fajne nie było. Po nocy koszulka sucha wiec traktuję to jako epizod :)

W brzuchu coraz bardziej burczy, więc idę się szykować do wyjścia.
Życzę wszystkim smacznego jajka!

Witam,
Dzis po raz pierwszy tak wyraznie snilo mi sie dziecko. Nie mowie tu o rysach twarzy ale bylo to moje dziecko choc pkci ze snu nie pamietam. Opiekowalam sie nim, nosilam i chodzilam z nim wszedzie . Aha, i jeszcze gdy bylam w ciazy to tak smiesznie czssci ciala wystawaly, taka cienka nozka i odbicie raczki. A raz raczka jakby tak rozciagnela skore, ze moglam uscisnac. I wtedy pomyslalam, ze to zle, bo jeszcze zlamie sie lepiej, zeby siedzialo w srodku.
Tyle pamietam:-)

A Mala kopie odkad sie obudzilam... Chyba przdz ta wieksza fizyczna obecnosc stala sie tak wyrazna we snie:-)

U mnie sniadanie o 10 dopiero wiec ide zrobic kawke z mlekiem, zeby przezyc jakos:-)

Sciskam i usmiechu dla wszystkich, jak najmniej komentarzy rodzinnych i jak najwiecej relaksu:-) osiagnietego w wybrany przez siebie sposob:-)

reklama
karamija chyba rzeczywiście w ten sposób:tak: Moj to samo, budziłam się co po chwilę, a rano chyba z głodu wariował:-)
My śniadanie jedliśmy w Trojkę a za dwie godzinki jedziemy na urodzinki kolegi Kubusia:tak: Mlody teraz śpi a ja idę się powoli zbierać.
Milego popoludnia dla Wszystkich:-)

Do góry