• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2012

Aga no ten drugi link nie powiem sliczny staniczek ale ja chyba wybiore ten pierwszy link tylko inny rozmiar musze poszukac :zawstydzona/y:
Siula no niestety.. Jak mnie przyjmowali do szpitala to na dzien dobry lezalam pod ktg i okazalo sie ze na sali porodowej i tam masakra takie przerazajace wspomienie mam z tej sali a do porodow rodzinnych widzialam jedna sale tylko fakt wygladala pod wzgledem estetycznym lepiej ale jak pozniej szlam na patologie i widzialam kobitki po porodzie to widzialam dwie sale i tam chyba z 10miejsc i tak wszystkie sobie lezaly z tymi malenstwami razem takze jak tam dzidzia zaczynala plakac to dlugo nie trzebabylo czekac aby reszta tez zaczela jakos dobrych wrazen nie wynioslam z tamtad ;/ a najgorsze to ze wlasnie nic prywatnosci jak wczesniej pisalam fakt to szpital ale chociaz odrobine prywatnosci powinno byc, a sala odwiedzin wyglada tak ze te z maluszkami i te z patologii sa w jednym miejscu odwiedziny tylko od 15do18 i wtedy pelno ludzi tam jest ze nawet czasami nie ma gdzie usiasc ;/ siula a sproboj moze jakis piosenek posluchac ale takich co dobrze Ci sie kojarza. ja wczoraj takiego dola mialam ale poszlam do sklepu kupilam loda zjadlam i na chwilke przeszlo :zawstydzona/y:

a zapomnialam dodac, jak slysze ze kiedys tam bylo gorzej ze teraz sie poprawilo to ja nie chce wiedziec jak wtedy tam wygladalo i wogole. Takie jest moje zdanie dot. porodowki w Tczewie a niby jest w tym ''Rodzic po ludzku'' jak to jest po ludzku to ja nie wiem

reklama
od rana nie ma u nas prądu i nie będzie aż do 15:wściekła/y: nikt nawet nie uprzedził wcześniej:no:
z tego powodu u mnie dzisiaj na obiad jarzynowa i ryba z frytkami czyli zawartośc mojego zamrażalnika:-D

tialana maćku powodzenia na wizytach &&&&&&&&&&&&

ja kupiłam właśnie jeden taki jak z tego pierwszego linku, będzie do szpitala, a potem zobaczymy jaki rozmiar i jakiś łądniejszy też się wtedy kupi
aga ten z drugiego linku bardzo ładny i nawet nie bardzo drogi, bo jak widzę cyckonosze do karmienia za 200zł to jestem w szzoku

czesc dziewczynki

weszłam sobie na forum bo musze odreagować...normalnie mam humor do bani i wyżywam się na wszystkich dookoła...na szczęście jestem w pracy to mam na kim:-) może trochę waszych poscików ponadrabiam

miłego dnia wam życzę

no wlasnie ja kupilam tylko jeden i jak mowie on ma troche luzu jeszcze no bo na bank urosna... a mysle ze jeden warto miec bo jak pozniej po sklepach biegac i przymierzac?

dobra ogarniam mieszkanie i jade zobaczyc te lozeczka i rozki. po wczorajszym rekonesansie masakra z rozkami, oczywiscie wszystkie przeslodkie misie .... naprawde chcialabym polubic ten styl ale jakos nie moge sie przemoc:cool:

i chyba zmienilam opcje na lozeczko, kupie jednak 120, bo przeciez zaraz bede chciala drugie dziecko to na co mi takie 140 przerabiane na tapczanik, i tak bede musiala drugie kupowac... no wiec chyba stanie na zwyklym 120 z ikei i jestem bardzo szczesliwa bo tam maja najzwyklejsze biale wlasnie :-)

josie z tym łóżeczkiem to mi przypomniałaś mój dzisiejszy sen - śniło mi się właśnie, że nasz synek ledwo się w tym kupionym przez nas łóżeczku 120 mieścił:-D a potem zrobił swoją pierwszą kupkę tylko, że białą i twardą no i ja się strasznie dziwiłam, bo smółka miała być czarna:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry