Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

\Ogolnie nastroje jak najbardziej pozytywne, przeogromna radosc ale i strach czasami tez ogarnia, szczegolnie kiedy jeszcze tyle do pierwszego USG (2tyg). Gdybym byla w Polsce to juz bym na USG pobiegla i na bete tez:-( No ale coz jestem tu w Szkocji i musze czekac nie mam wyjscia.
No ale po za tym to samo szczescie:-):-):-)
A ty ktory tydz ciazy jestes i mialas juz USG;-)
. Ja wczoraj bylam u GP i to byla najkrotsza wizyta w moim zyciu\
Chyba wiem, co czujesz...Ja jestem w Irlandii i dowiedziałam się ostatnio ( dowiaduję się, ile mogę, że tutaj ciążę prowadzi lekarz rodzinny, do którego najlepiej nie zgłaszać się za wcześnie. Pierwsze trzy miesiące ciąży to tutaj loteria...będzie albo nie będzie..jakoś nie mogę znieść tej myśli. Poza tym zatem, że wizyta u GP i stwierdzenie ciąży na podstawie testu (!) nieuniknione, wybieram się prywatnie, myślę, że za jakies dwa tyg. chciałabym juz zobaczyć mojego Dziubka ...
jakies 3min. pani doktor jedyne co mi powiedziala to ze mi gratuluje i ze polozna skontaktuje sie ze mna telefonicznie w najblizszym czasie. I tyle. Szczescie ze jeszcze jestesmy pod opieka kliniki gdzie mielismy IN VITRO.:-)
;-)
absolutnie nie przeszkadza mi to
ciezko mi o 8 wstać czasami:-