Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja przechodze cos strasznego jak myje naczynia bo jak koncze to okazuje sie ze caly brzuch mam mokry cala koszulka az cieknie.. bo oczywiscie w zlewie najpierw ląduje brzuch a później ręce ledwo dostająceno ta lekkość ah jak mi tego brakuje, dobrze ze ja nie wspominam ciąż jak coś koszmarnego ale nie ukrywam i ukrywac nie bede ze ciaza to straszne obciążenie dla organizmu i ja jestem potwornie zmęczona ........

kurcze dziewczyny tak narzekalam ze nie czuje tych skurczow i chyba wlasnie jeden przezylam
leze sobie spokojnie az mnie nagle zlapalo ze az krzyknelam, nie moglam wstac i maz mi przyszedl pomoc, taki bol wokol pasa, i z przodu i na plecach i tak pare sekund.... jesli to tak ma bolec to ja chyba podziekuje!!!!![]()
ja znalazłam sposób na mycie naczyń, bo zaczęło mnie wkurzać to, że brzuch mam na wysokości szafki ze zlewem i muszę się wychylać przy myciu. Po prostu zakładam do mycia buty na koturnie i brzuszek od razu ląduje nad zlewem![]()
.