Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja to chyba włsnie chciałabym w maju jeszcze bou nas czerwiec tak napiety ze szok
1.06 - dzien dziecka
3.06 - imieniny tescia
4.06 - ur siostrzenca - chrzesniaka
5.06 - ur tesiowej
16.06 - imieniny sis
18.06 - im chrzestnej
23.06 - dzien ojca
22.06 - ur 2 siostrzenca
toz to zbankrutowac idzie![]()
no faktycznie napięty ''grafik'' na czerwiec masz, my imienin nie obchodzimy ale w maju bylo tak
19maj-ur mojej mamy 26maj dzien matki 30maj ur tesciowej a w czerwcu ma tylko moj brat i to w dzien ojca wiec same rozumiecie dlaczego nie chce w maju a zwlaszcza tego 30dlatego mam nadzieje na czerwiec
Addiena, &&&&&&&&&&&& to już dzis :-):-):-):-):-):-):-)! Daj znać!
Dorotka, &&&&&&&&&&&&
Ciekawe, jak Kamila.
Mam nadzieję, ze Ania też ok
Abiga pewnie niedługo w domku!
Rurka też mogłaby się odezwać...
buziak spokojnie, jeszcze masz 5 dnimoze sie uda, z tego co pamiętam to mąż tez chcial, zeby w maju sie urodził bo lubi takie male dzieci, co nie?;-)
I w takich momentach się cieszę, że mam małą rodzinę i nie trzeba często chodzić na te wszystkie nudne uroczystości;-) Ja mam taki maraton on kwietnia do maja, bo większość moich przyjaciół to barany i byki - ale to oznacza fajną zabawę.
A ja dalej leżę i kwiczę. Choróbsko preszło mi na krtań i mnie boli. A dziś wieczorem znajomi z byłej pracy przygotowali dla mnie taką mini imprezkę przed rozwiązaniem i muszę ruszyć 4 litery na miasto. Jak ja nie lubię kataru!!!!!
Jutro lecę załatwiać położną środowiskową. Już gadałam z nią przez tel. i była super miła:-)
hahahahaha można se chcieć ;P natura i tak ma swoje plany ;P
a jak do tego katar to porażka bo nic tylko bym spała calymi dniami, kobietko kuruj się szybciutko &&&&
tez sobie tak marze i marze, zobaczymy jak wyjdzie ;D