Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co do mojego gina to jest to pakistanczyk, jefno oko patrzy mu w lewo a drugie w prawo. Kreci beke caly czas. Jak mnie zobaczyl to mowi...o dalej w ciazy i dalej gruba. Taki on jest.

Któraś z was pytała o brązowe upławy. Ja takie miałam w szpitalu i to sporo. Taki brązowawy śluz i to nie był czop bo wypadł 2 tyg. wcześniej. Nie miałam skurczy, bóli tylko te upławy, a rozwarcie pięknie postępowałotakże jest nadzieja
![]()
I nadal takie mam, cały dzień ...Ogladam one born every minute...mega wzruszajace
, idę po "porodówce" do kąpieliQrcze co za lekarze że skaleczyli dziecko na cc współczuję i trzymam kciuki&&&
Daszek nad blizną to ja miałam długo i jeszcze dłużej miałam coś takiego, ze nie miałam czucia tam,mogłam się szczypać a ciało jakby nie moje było. Wszystko z czasem mija.Magni ciesze się, że lepiej sypiasz
Josie, wpółczuję problemów z wagąciekawe jak moja przybiera- dowiem się dopiero w poniedziałek.
Moja gulka jest głeboko i cieżko ją nazwać gulką , bop ma kształt palca serdecznego jeśli nie wskazującego. Jak stoję to wychodzi bardziej na zew. i przez to zgrubienie, mam daszek nad blizną, a jak leże to to jest nad blizną zewnętrzną i to dośc głeboko- usze lekko powciskać brzuchol. Może jednak któraś ma takie cuś- pomacacie się dla mniehheheheh

A ja ze skoro nie boli tak bardzo to ja jeszcze nigdzie nie jade jedynie do domu
. Ona oczywiscie nalegala I nawet mezusia udalo sie jej przekonac ale ja twardo ze do domu tym bardziej ze mam 3godz jazdy do glasgow I jakos nie usmiecha mi sie jechac po to zeby nie daj bog mnie po nocy odeslali do domu. Takze jestem w domu I czekam na rozwoj lub postoj