Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny proszę o opinie na temat stroi na chrzest. Mi się podobają te:
1. ubranko do chrztu 62 PROMOCJA(sweterki MAŁGOSIA) (2541356194) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
2. SUPER ubranko do chrztu62LATO(sweterkiMAŁGOSIA) (2535790438) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
3. CHRZEST chłopiec LEN 62 (sweterki MAŁGOSIA) (2526006187) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
4. ubranko do chrztu 68 LATO(sweterki MAŁGOSIA) (2534031566) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mlodak super ubranka. Mi sie podoba nr.1 i 2
Ja stwierdzilam ze na dwie godziny nie bede stroic mlodego w garnitury i kupilam bodziaka-koszule i spodnie biale lniane. A ze bylo 32 stopnie to spodnie mial tylko w kosciele. Na imprezie mu sie ulalo i tyle byl elegancki
Dziewczyny w jakim rozmiarze chodza wasze dzieciaczki? moj ma 2 miesiace i juz w 68 wchodzimy![]()
Moja kropeczka to jeszcze w niektórych rzeczach 56... nie że pajace, ale body, bluzki to spokojnie jeszcze.Mlodak super ubranka. Mi sie podoba nr.1 i 2
Ja stwierdzilam ze na dwie godziny nie bede stroic mlodego w garnitury i kupilam bodziaka-koszule i spodnie biale lniane. A ze bylo 32 stopnie to spodnie mial tylko w kosciele. Na imprezie mu sie ulalo i tyle byl elegancki
Dziewczyny w jakim rozmiarze chodza wasze dzieciaczki? moj ma 2 miesiace i juz w 68 wchodzimy![]()
SuperrrMój też raczej 62
PS. Śpi do tej pory![]()

.
i
Czy któraś z was robi tak, że wieczorem najpierw karmi dziecko, potem kąpiel i od razu spanie (czyli nie karmi przed samym zaśnięciem)? W większości poradników czytałam, że zaleca się taki rytm, ale wiadomo, że dzieciom fajniej i łatwiej zasnąć zaraz po szamanku ;-) Ja właśnie próbuję - nakarmiłam młodego o 19, potem była kąpiel, a teraz leży w łożeczku i kwili. Zobaczymy czy się rozkręci czy zaśnie.
<Przytul>Dzis ja mam spadek formy :-(
Jest mi zle i smutno![]()
Podoba mi się ta kamizeleczka w paseczki, ale 4 jest tez superDziewczyny proszę o opinie na temat stroi na chrzest. Mi się podobają te:
1. ubranko do chrztu 62 PROMOCJA(sweterki MAŁGOSIA) (2541356194) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
2. SUPER ubranko do chrztu62LATO(sweterkiMAŁGOSIA) (2535790438) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
3. CHRZEST chłopiec LEN 62 (sweterki MAŁGOSIA) (2526006187) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
4. ubranko do chrztu 68 LATO(sweterki MAŁGOSIA) (2534031566) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
My nie mamy jeszcze 2miesDziewczyny w jakim rozmiarze chodza wasze dzieciaczki? moj ma 2 miesiace i juz w 68 wchodzimy![]()