Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rysica, Monisia cuuuudna!!!jakie ma włoski! Sukieneczka tez sliczna!
No własnie...troche szkoda, ze w galerii nie mozna zamieszczac komentarzy... moze zmienimy zasady???
Co sadzicie?

) i mała w tydzień przytyła 300 gram :-) i waży obecnie 4300. W takim razie odstawiam butlę i sprawdzimy, czy da rade karmić tylko cycem.
A na jakiej podstawie stwierdzasz, czy trzeba zmienić czy nie? Ja zawsze zmieniam jak mała się budzi na karmienie. Może niepotrzebnie?pampers premium - dośc drogie - ale generalnie wychodzą cenowo podobnie z innymi bo w nocy zmieniać nie musze. Siusiu trzymają. Są miękkie i ich zamach mnie nie dobija
Ja też nie budzę. Pytałam nawet o to połążną i powiedziała, że nie trzeba.BUDZICIE NA KARMIENIE ?
Moja Zochna też się ślini, więc najwidoczniej to norma "w tym wieku".KlusiaM. mój to samo, zauważyłam od kilku dni że się ślini, myślałam że może mu się chce pić, ale po jedzeniu też to maGdzieś mi się obiło o uszy, że to może być z przejedzenia, ale pewności nie mam...
U nas ten sam problem. Jak już nie zrobi kilka dni to zapodaję jej z czopka. Ładnie działa, ale ponoć nie wolno za często stosować...Madziu, u nas tez brak kupki :-( Dziewczyny, jak sobie z tym radzicie? czopki? cos innego?

Iwon ciezko powiedziecTzn. ja kupowalam spodnie z nexta i ta firma zdecydowanie uwzglednia dodatkowe kg.

troche szkoda, ze w galerii nie mozna zamieszczac komentarzy... moze zmienimy zasady???
Co sadzicie?
Witam!
A na jakiej podstawie stwierdzasz, czy trzeba zmienić czy nie? Ja zawsze zmieniam jak mała się budzi na karmienie. Może niepotrzebnie?