Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja do roczku mu na pewno nie odstawię.

Ja do roczku mu na pewno nie odstawię.
To ful-wypas przesyłkamy zwykłą plastikową łyżeczkę tylko.
Kurcze jutro mamy szczepienie, a moją mamuśkę przeziębienie bierze i nie wiem co robić hmm.
A i Was na pewno nie zostawię na fb czasami coś napiszę, ale zdecydowanie wolę bb![]()
No dobra dziewczyny , przyznam sie i zostane bohaterka czerwcowek:-). Tak czytam o Waszych meżach i nocnym wstawaniu i podziale obowiazkow. Otoz ja od poczatku jestem z mala sama. Cale noce i cale dnie. Nie mieszkamy z m razem, tylko sie widuje z dzieckiem, pogada do niej, zabierze na spacer i to wszystko. Mamy skomplikowana sytuacje, ale ja tak pragnelam dziecka, ze uwierzcie ani razu nie bylo mi ciezko, nie wiem skad biore sily. Organizm i ludzka psychika jednak jest wielka zagadka.
Addiena no to szacunA napiszesz coś więcej? Teraz nas ciekawość będzie zżerać
![]()
. Poza tym nie jest istotne ile który kosztował we wszystkich biust prezentuje się FATALNIE... a w swoje stare się nie mieszczę bo mam ciągle za duże cycki
grrrrrrrrrrr............

jak ja to znam, tylko mi małego nikt na spacery nie chce brać
bo bez mamy jest krzyk.
. On zawsze jest niewinny, taa
. A z tym budzeniem w nocy to mój jak mąż Iwony, twierdzi, że go budzi, a jak karmię Lenkę to chrapie w najlepsze (no dobra, ostatnio gadał ze mną przez sen o tym co mam zrobić w jego pracy
)