reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Maćku - gratuluję ząbka :)

moje dziecko obudziło sie o godzinie od zaśnięcia. Zjadła cyca i poszła spac. Ciekawa noc sie zapowiada. A przecież umówiłam się z nia ze śpi od 24 do 6:00

Heloł :-)
Gdziekolwiek zorganizujecie spotkanie to będzie ok! Ja się piszę i oferuje 2 miejsca w aucie dla chętnych z moich okolic, które pisałyby się na wypad!
Co Wy tak o kelly family???!!! :szok:;-):-D od razu widać z jakich roczników jestescie :-p
Ja z czasów NKOTB ;-)
Słucham najczęsciej rnb, soul, pop, rock. Na pierwszym miejscu u mnie Sting, pozniej Malenczuk, adele, beyonce, alicia keys, dzem, michael buble (munka ;-) ), happysad (Rysica ;-) ). Mieszanka jak widac wybuchowa ;)

Nie pisałam chyba od przedwczoraj, bo syn mnie chyba wykonczy...wieczory dramatyczne...budzi się z drzemki! ok. 20.00! i ok. 21.00 zaczyna się marudzeniem, płaczem, wiec kołyszę na piłce, jak juz nie mam siły to odkładam do łózeczka, tam oczywiscie histeria po jakims czasie, wiec płaczemy oboje....taaaaa....po 23.00 biorę w koncu do łózka (ale wiem, ze małemu nie chodzi do konca o kwestie łózka/łózeczka, wiec to nie takie proste...), po bojach, kolejnej wypitej butli zasypia ok. 23.30...i tak od kilku dni...tylko wczoraj był też P., a ja juz dzis i jutro sama...zaj.....iscie..!

A spotkanie warszawianek suuuper! Wrzuce fotke :)

Paaaaa...

Ostatnia edycja:
hatszept - NKOTB, to ja też uwielbiałam i nawet na studiach chodziliśmy na imprezy, gdzie puszczali ich utworki, bo każdy był ich fanem w dzieciństwie :-D

współczuję tych wieczorów!! Jakbyś nie mogła dać sobie sama rady, to dzwoń, dzwoń, dzwoń - daleko nie mam ;-)

teraz to już naprawdę się kładę.

hatszept to ty moj rocznik chyba bardzej jestes :) bo ja tez NKOTB - Jordan!!! I East 17 tez sluchalam.
a teraz to slucham trip-hopu i chilloutu, wiekszosc kawalkow z chilli zet to moje ulubione :) czasem tez poslucham hiphopu i rnb. rocka mniej. predzej indie rock.

wspolczuje problemow ze spaniem u mnie troche lepiej chyba (?) od dwoch dni- na boczku latwiej go uspic. dzis juz tez byla pobudka ale bez wiekszej interwencji, poglaskalam i zasnal. no ale nie zapeszam

powtarzam pytanie bo nie bylo odzewu - ktoras korzystala z niania.pl ??? myslicie ze godne zaufania te opiekunki? no bo jak nie stamtad to skad?

reklama
Josie, nie sadze, zeby Twój rocznik...-78 :-)
U nas boczek tez ok i wtulanie w ochroniacz ;) ale co z tego, jak sam proces zasypiania to walka...
Miałam korzystać z niani.pl dopóki Dorota sie nie znalazła przez przyjaciółkę.
Spotkaj sie z tymi, które wybrałas to sie przekonasz. Sadze, ze tak jak w życiu można znaleźć super osobę, ale te niegodne zaufania rownież...

Do góry