reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

A ja właśnie siedzę i zapijam smutki piwkiem i zajadam Czekoladą :(
Mój Dziadek dzisiaj zmarł, ten co do szpitala trafił. Winna wszystkiemyu była coraz bardziej dająca się we znaki woda w płucach, lekarze nie zdołali nic z tym zrobić, leki nie działały a organizm nie walczył, 2 ostatnie dni dziadek był na respiratorze :( cholernie mi przykro, ale L.I.F.E.G.O.E.S.O.N.
Przykro mi :-(
ja daję małej najczęściej jajka od zielononóżki na początku mi wymiotowała a teraz już jest dobrze, ale ja daję co drugi dzień całe żółtko
O właśnie - ja też będę miała jajka od nich ;-)

OD JUTRA BIORĘ SIĘ ZA SIEBIE!!!!!!!!!! ZDROWE JEDZENIE I RUCH (trzymajcie za mnie kciuki)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:

To ja się pochwalę, że wróciłam do wagi sprzed ciąży :-) Jednak powrót do pracy dobrze mi zrobił ;-)

reklama
Aga trzymam kciuki, ja też się ciągle zabieram za siebie i ciągle od poniedziałku tylko nie wiem którego !!!!!!!!!!!!

wiecie co jestem sama zła na siebie że nie mogę się zdyscyplinować :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
Ja tez jestem zła na siebie, obiecałam sobie, ze będę fajnie wyglądać z A na spacerkach jak wiosna przyjdzie, a tu wiosna nadchodzi, a ja coraz grubsza- nigdy tak nie miałam jak teraz :(:(

Na następny raz udzielam się ostro w dyskusjach, bo inaczej człowiek nawet kaktusa nie dostanie :rofl2:

Aga dasz radę :) I mówię to z czystym sumieniem, bo jestem w temacie. Dzisiaj waga pokazała kolejne 0,5 na minusie, co daje razem - 6 :happy:
Do wagi sprzed ciąży pozostało 3 kilo.

Oglądam "Przyjaciółki" :-p Uwielbiam Zuzę :p

Ostatnia edycja:
MsMickey budyń wdlg przepisu od Alijenki,

Iwon Claudette nalesniki z maki kukurydzianej zoltko jajka i mleko modyfikowane :) i oczywiscie patelnia ... planuje takie zrobic :p zobacze jutro co wyjdzie :D i dam znac ... a do srodka jakas papka z owocow :D

Claudette waga przednia ... moj tez w tych granicach

Alijenka schowaj dla nastepnego ... ja mam szklane moglabym sprzedac ale zostawiam :D

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:

To ja się pochwalę, że wróciłam do wagi sprzed ciąży :-) Jednak powrót do pracy dobrze mi zrobił ;-)
Ja się nie chwalę, bo nie ma czym, ale ważę UWAGA !!!! 30kg więcej niż przed zajściem w ciąże :no::no::no::no: w de nie jadłam chleba, makaronów, smażonego, generalnie żyłam na sałacie, a tu sobie na to pozwalam plus stres który zajadałam :( nie będzie łatwo, ale mam nadzieje, ze dam radę. Bo patrząc w lustro mam odruch wymiotny :no::no::no:

Alijenka Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Rysica tulę:-(
Weszłam sobie i miałam ochotę przeczytać tylko 1 ostatnią stronę a tu Iwon dymy kręci i musiałam przeczytać całość:-D:-D Wszystko sobie zaplanowała cobym fuszerki nie odpierdzielała :dry: No i się wydało:-p

Josie poczekaj trochę i jak coś to się przyznasz, że masz 2 wózki a nóż widelec zapomną :blink:

Zaza mój KJ od urodzenia miał w moczu bakterię coli i nie wiadomo skąd... Za niskie miano było na antybiotyk i po 7 miesiącu bakteria zniknęła:tak: Od tamtej pory jeszcze raz robiłam posiew i śladów brak:tak:

Dziewczyny czy wasze dzieci mają ciągle fałdki? Mój ma niezmienioną ilość od urodzenia... no może nie od urodzenia bo on był całkowicie beztłuszczowy jak się urodził ale odkąd nadrobił:dry:

oprocz dwoch wozkow dostalismy tez w koncu fotelik :-D:-D:-D DSC06221.jpg

no i jak zwykle zdjecie bokiem hahaha

Załączniki

• DSC06219.jpg
    DSC06219.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC06221.jpg
    DSC06221.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Kasienka następnego nie będzie :-D

Aga u Ciebie bardzo źle wpłynął stres ale trzymam kciuki za Ciebie, będzie dobrze !!!!!!!!!!!!!!
dzięki z linka ale widzę że nawet tego nikt nie licytuje :szok:, wcale się nie dziwę bo sama bym takiego czegoś nie kupiła, hmmmmmmmmmm chyba jednak oddam je dla potrzebujących

Pamka moja ma ciągle fałdki te same :szok:

Josie foteli śliczny :-D

Ostatnia edycja:
Do góry