hej
no wiec mlody dzis cos tam pojadl nawet ale zastosowalysmy metode by karmic przez sen. i udalo sie w ten sposob 2x150 kaszki z butelki, a do tego przed snem kolejne 150. plus rano wcisnieta sila kanapka, i pod wieczor zaczal wcinac chrupki i wafle ryzowe jeden za drugim wiec jest nadzieja ze apetyt wraca. tak wiec lekarza odpuscilam na razie i zobaczymy jutro
Zaza no to sie mlody spisal z tym guzem! a jak sie czuje?
Kasienka dzieki

potwierdzam, stolik edukacyjny ten co ma
Kasienka zostal przez mlodego przyjety z wielkim entuzjazmem!

Sunshine sandalki sliczne! ja mojemu kupilam na wiosne takie jasne materialowe trampki bo przeciez nie chodzi

i co i raz na zdjezdzalnie poszlismy - trampki czarne

a jak widzi trawe to dostaje szalu i koniecznie chce na trawe isc! wiec musze kupic takie buty do chodzenia jak najszybciej. powodzenia z dwoma parami oczu... i ucaluj Aurelke na dobranoc
Macku wozek fajnie wyglada, jedynie ta eko-skorzana raczka..moze to moje zboczenie ale latem bym nie wytrzymala z tym, dla mnie tylko piankowe uchwyty sie licza. i nie wiem czemu na zadnym zdjeciu nie widac siedziska?
BMR super ze wpadlas

ja tez nie wiem jakie buty kupic, osobiscie uwielbiam trampki, no ale w sandalkach chyba lepiej...poza piaskownica. twoj krzys w suwaczku jak nie krzys!!! a krzys w galerii ma slodziaszna czapke. a ten proszek to podeslij nazwe przy okazji
dorota fajnie ze jestes!
kasiekz super ze tula podpasowala, moj wczoraj z tatusien na spacerku byl wieczorkiem w tuli i zadowoleni wrocili ze hej

ja osobiscie tez uwielbiam i nie moge sie Kasience nadziekowac ze mi polecila!
acha bylismy dzis na zakupach w almie i pozniej plac zabaw. no i jednego gadzetu mi brakuje do wozka. a wlasciwie dwoch:
1) cos zeby mozna bylo wstawic kartonik z soczkiem czy inny otwarty pojemnik - bo wlozylam soczek otwarty do torby a pozniej zapomnialam i sie rozlal..
2) pudelko na chusteczki mokre, takie male zeby kilka sztuk na spacer zapakowac.