agaundpestka
Fanka BB :)
Widzisz Ty kaloszy nie masz, a ja na basen się nie nadajęno a ja dla małej nie mam kaloszy :--
-(, zresztą jak będzie lało to ja nie wiem co będziemy robić :-
-
crazy:
, muszę poszukać basenu krytego w Kołobrzegu
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Widzisz Ty kaloszy nie masz, a ja na basen się nie nadajęno a ja dla małej nie mam kaloszy :--
-(, zresztą jak będzie lało to ja nie wiem co będziemy robić :-
-
crazy:
, muszę poszukać basenu krytego w Kołobrzegu
![]()
Tak jest!!Baby mała prośba techniczna - jak zakładacie jakiś nowy wątek, to dajcie znaka tu na forum, może link jakiś bezpośredni? Bo ja wchodzę tutaj z subskrypcji i bladego pojęcia nie mam, że jest coś nowego![]()
mniaaaaaaaaaaaaam!Zaza specjalnie dla Ciebie. Oczywiście reszta cioteczek też niech się czestuje
Zobacz załącznik 561813

a u instytucji pt rower miejski u ciebie nie ma??Aylin zazdraszczam wycieczki rowerowej ja niestety nawet nie mam na czym pojechać :-(
Aylin a jak Nuna sie w foteliku sprawowala? Zachwycona? A ty sie nie balas jechac (nie balas sie np, ze stracisz rownowage i lupniesz?)
.
aylin boję się takiego wątku z prezentami![]()
Baby mała prośba techniczna - jak zakładacie jakiś nowy wątek, to dajcie znaka tu na forum, może link jakiś bezpośredni? Bo ja wchodzę tutaj z subskrypcji i bladego pojęcia nie mam, że jest coś nowego![]()