claudette
Fanka BB :)
Młodak mój mąż często tak ma, że zamiast spać to ogląda pierdoły w TV, a potem mu się nie chce wstawać.. A ja jako dobra żona wstaję wcześniej, żeby on mógł spać dłużej, bo chodzimy na tą samą godzinę do pracy, więc musimy jakoś się podzielić łazienką ;-) i jeszcze mu kanapki pod nos podstawiam 

Josie ja z zajadami nie pomogę, a młody cudnie wygląda na jeździku
Kasienka moja Lenka się poci okropnie też, ciągle ma włosy mokre, ale ja z tym nic nie robię, jestem tak wyrodna, że nawet jej nie przebieram
Czasem tylko te włosy powycieram, ewentualnie jak idziemy z domu na dwór, a w domu taka spocona to wtedy wysuszę...W aucie otwieramy szybę z przeciwnej strony gdzie siedzi L., ja się po klimie fatalnie czuję
.
I właśnie sobie nie wyobrażam nie kąpać dziecka codziennie, przecież ona by brudem mi zarosła!

Pamka moja jest tak samo o mnie zazdrosna, jak tylko widzi, że się tulimy to w momencie jest przy nas i wchodzi pomiędzy nosze nogi i odpycha tatę
Wzrostu gratulujemy, u nas około 82 cm
no i waga, fiu, fiu, nasza od dłuższego czasu balansuje na 11,5 
kasiekz my mamy to z ikei i świetnie służy jako.. pchacz ;-) - Lena jeździ nim po całym mieszkaniu...
Idę do pracy się smażyć. Biuro bez klimy, więc możecie sobie wyobrazić temperaturę w pomieszczeniu gdzie siedzi 8 osób i nie jest wcale wyjątkowo duże..

Josie ja z zajadami nie pomogę, a młody cudnie wygląda na jeździku

Kasienka moja Lenka się poci okropnie też, ciągle ma włosy mokre, ale ja z tym nic nie robię, jestem tak wyrodna, że nawet jej nie przebieram
Czasem tylko te włosy powycieram, ewentualnie jak idziemy z domu na dwór, a w domu taka spocona to wtedy wysuszę...W aucie otwieramy szybę z przeciwnej strony gdzie siedzi L., ja się po klimie fatalnie czuję
.I właśnie sobie nie wyobrażam nie kąpać dziecka codziennie, przecież ona by brudem mi zarosła!

Pamka moja jest tak samo o mnie zazdrosna, jak tylko widzi, że się tulimy to w momencie jest przy nas i wchodzi pomiędzy nosze nogi i odpycha tatę
Wzrostu gratulujemy, u nas około 82 cm
no i waga, fiu, fiu, nasza od dłuższego czasu balansuje na 11,5 
kasiekz my mamy to z ikei i świetnie służy jako.. pchacz ;-) - Lena jeździ nim po całym mieszkaniu...
Idę do pracy się smażyć. Biuro bez klimy, więc możecie sobie wyobrazić temperaturę w pomieszczeniu gdzie siedzi 8 osób i nie jest wcale wyjątkowo duże..