Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dzis zaliczylam 2h z chlopakami w aquaparkunawet na chwile Antek z wody nie wychodzil, a najbardziej podobala mu sie leniwa rzeka z ktorej wyplywal na podworko:-):-)
Max jest bardzo opiekunczy i nawet dzis jak Antek chcial mu sie wepchac na fotel to mowie nie ustepuj mu, a on dlaczego przeciez on maly jest i zmiescimy sie razem :-)
:-)hej,
MsMickey - dlatego nie napisalam nic wiecej - miłego oglądania
czy wasze dzieci też się awanturują jak się przytulacie do waszej drugiej połówki?????
u nas sie nie da - od razu jest jęk, krzyk i awantura która mija jak sie od siebie odsuniemy

mały zazdrośnik z Matiego jest. Pamiętam, że ja bardzo dlugo nie dałam się rodzicom przytulać - wpychałąm się miedzy nich
zyjemy i przepraszamy za spoznione zyczenia urodzinkowe i skladamy tym dzisiejszym solenizanta/jubilata Serdzi/Mlodak :-)
STO LAT!!!
wiec welcome back
na gorze
szukalam na dole bo pierwsze byly na dole potem wyszla gora (kazdy po jedynczo w odleglosci m-ca) wiec pomyslalam, ze znou dol a potem gora a tu surprise 

ale wystarczy ze ja rozsmiesze i jest luzik 

czy wasze dzieci też się awanturują jak się przytulacie do waszej drugiej połówki?????
u nas sie nie da - od razu jest jęk, krzyk i awantura która mija jak sie od siebie odsuniemy
Zależy jak bardzo bliskie sobie jesteście, w sumie trudno się dziwić, że ktoś się gniewa za to, że ważna dla niej osoba wybiera wakacje zamiast bycia z nią w jednym z najwazniejszych dni w życiu 

najbardziej mu sie podoba ten dzwiek po piciu jak zasysa sie powietrze![]()