reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Dobry wieczór! :-)
Co tam się działo jak mnie nie było? Komuś karnego trzeba wlepić? ;-)

Dzisiaj miałam egzamin na mianowanego (zdałam; od września podwyżka ;-)_, więc w końcu mam czyste sumienie i mam nadzieję, że będę tu często zaglądać :tak: Choć nie obiecuję :-p

a przed drzemką zdążył sobie nabić siniaka na policzku tuż pod okiem - już słyszę komentarze teściowej - "wdziałaś co on sobie zrobił?":dry:
frabz-no-co-ty-*****-nie-powiesz-001103.jpg

Dzień dobry - 47 butelek po soku gerber zostało zapełnionych sokiem malinowym. A ja ledwo zyje.....
Szacun :tak:
Sunshine chyba jednak teraz funkcjonuję lepiej :sorry2: Czyli praca przyniosła korzyści ;)
Tak? Ja mam właśnie nadzieję, że jak pójdę do pracy to w końcu się trochę ogarnę...:sorry2:
Aronia - 300 L - ach, marzenie :D Ja bym w nim morskie zrobiła, korale, ze dwa ukwiały i parkę Amphiprionów (Błazenki - Nemo), jakieś Zoanthusy (korale miękkie), Hepatusa koniecznie (Doris z Nemo), mandaryna, albo moją ukochaną "Zebrę" - skrzydlicę Dendrochirus Zebra :) ach.... rozmarzyłam się!
:szok:
Ty to wszystko z głowy piszesz?

Załączniki

• frabz-no-co-ty-*****-nie-powiesz-001103.jpg
    frabz-no-co-ty-*****-nie-powiesz-001103.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 174
reklama
Hej
chciałam tylko przekazac od Młodakowej naszej, że Szymon dostał wysypki więc to jednaj trzydniówka, na bazie której osłabiony organizm załapał inne świństwa. Pewnie niedługo wyjdą w końcu ze szpitala.
Więc good news:)

Ja dziś szukałam G sandałka, znalazł się w jej pchaczu ładnie schowany ze zwierzątkami:)
cóż...

:)

Maćku jesteś ! :) Czy moderatorka może sobie sama dawać karne kaktusy? Bo należy Ci się za to rażące zaniedbanie BB :evil:
;-) Gratuluję podwyżki i nieśmiało sugeruję, że to chyba okazja do picia? :-p
Leję z obrazka :-D

Msmickey
dzięki za newsy od młodak! Super, że się wyjaśniło źródło, teraz już pewnie będą mieli z górki.

agaundpestka - naszego tez ciagnie do szczotki klozetowej :baffled: A z wozka da sie korzystac/naprawic, czy wdepnelas rowno i bez szans na reklamacje?

Rysica - to Ty widze pasjonatka :-) Moj m Ci chetnie odsprzeda swoje akwa, bo zaluje, ze ma narozne ;-) Na morskie na pewno by sie nie szarpnal, bo za duzo pracy (tak twierdzi) On ma akwaria od kilkunastu lat, przerobil rozne historie i chyba ma dosc. Ale kiedy zaczyna grzebac sie w roslinkach (zeby nie zaroslo) to widze blysk w oku, wiec to moze chwilowe oklapniecie zapalu :sorry2:

A tu zdjecie rosolu z sandacza, tj. sandacz robi za baze a smycz za makaron :tak:"Kucharz" wyluzowany dlubie w nosie :-prosol z sandacza.jpg PS. Kuchnia nie nasza tylko w gosciach ;-)

Załączniki

• rosol z sandacza.jpg
    rosol z sandacza.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 135
agaundpestka - naszego tez ciagnie do szczotki klozetowej :baffled: A z wozka da sie korzystac/naprawic, czy wdepnelas rowno i bez szans na reklamacje?
A tu zdjecie rosolu z sandacza, tj. sandacz robi za baze a smycz za makaron :tak:"Kucharz" wyluzowany dlubie w nosie :-pZobacz załącznik 578984 PS. Kuchnia nie nasza tylko w gosciach ;-)
No niiestety szans na reklamacje żadnych i na naprawę też ;( znowu będę uziemiona w domu :( płakać mi się chce, bo teraz nie mam nawet na jakiś inny:(

A kucharz pierwsza klasa :) mój od wczoraj dłubie w nosie :D
A i ostatnio szukałam swojego wyciszonego telefonu prawie cały dzień, a on był w worku z ciuchami do oddania. A ja w strachy, ze wywalił przez balkon i ktoś sobie przywłaszczył .

iwon rano zwykłą gotowałam na wodzie. Pola zjadała jej 90ml (każdej innej też tyle). Na kolację zawsze robię tą gotową rozpuszczalną Holle, bo Pola ją bardzo chętnie je (nie ma tych grudek-kulek:p) i jej pochłania 180ml w parę sekund:D

aronia chowanie...ach coś o tym wiem:) największego mam stresa jak nie mogę znaleźć kluczyków od auta (a zapasu brak):D

alijenka
u nas M nie dopuszcza, aby Pola spała gdzie indziej:D

aga
:D:D:D:D:D:D:D no po prostu mam wizję :D:D:D:D kiedyś u koleżanki siedzę (jeszcze w ciąży byłam) a jej młoda przylatuje do pokoju ze szczotką z klopa gryząc ją w zębach (część maczaną w sedesie)! A tam nie tylko brudy po zmyciu tego co człowiek wydali, ale i domestos! Ach...dzieci:-) Co do kaszy to Polka od 7mies. na kolację wciąga miseczkę kaszy, więc karm dziecko a nie znowu marudzisz, że przytyje:p I strasznie współczuję problemów z wózkiem - mam nadzieję, że można zrobić sprzedającemu jakoś koło 'tylka'! Jakbym gdzieś zauważyła tani podwójny to dam znać.

Jadę na 13.00 do dermatologa dla dzieci...Pola ma okazyjnie tylko drobne krosteczki na ramionach, ale że mam wizytę za free to korzystam:p No i ma jeszcze jakąś 3mm jasną plamę na pośladku (ja mam taką na piersi), więc niech od razu obejrzy.

Ostatnia edycja:
Ello

no niestety dzisiejsza noc zaś z 3 pobudkami :-:)-(

Aga moja też uwielbia szczotkę od kibla !!!!!!!
a kurde z tym wózkiem to teraz już nic nie zrobisz, to gościu cham !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak tak można !!!!

Iwon ale mówię Ci że ja nie pamiętam aby w przedszkolu tak dawali jeść, znaczy takie połączenie i pytałam wczoraj mojej siostrzenicy to też mówi że u nich jak jest kakao to albo bułka maślana albo rogalik :-D albo chleb z dżemem

maćku to gratulacje :-D:-D

Alijenka może co miasto to obyczaj ;-)

Hejo baby,

urlopy się kończą a tu taka posucha na forum? Nawet alkoholowy poczęstunek maćku Was tutaj nie zwabił ;-)

Pozdrowienia zza biurka i miłego dnia, cmok cmok :-*

reklama
Aga kupowalas na allegro ?? jesli tak to zglos ze takie cos sie dzieje ... oni pomagaja

Alijenka
u nas kakao to do wszystkego :D tzn kazdego rodzaju kanapek ... tylko moze nie do kielbasy ale do szybeczki czemu nie :D

Do góry