Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
alijenka ja nie mam piwka ale dolaczam
moj tez owsianki nie tknie. kaszki tez coraz slabiej, a ostatnio mu kupilam taka pyszna z owocami ze jak nie zjadl to sama wciagnelam i nie moglam uwierzyc jak to moze nie smakowac
Zobacz załącznik 588306
musze sie pochwalic ze dzis zasnal sam. wyszlam z pokoju, postekal chwilke, zawolal mnie dwa razy, poszperal na szafce przy lozku po czym polozyl sie i zasnal![]()
a właśnie Muńka jak tam soczewki przyzwyczaiłaś się do nich czy wróciłaś do okularów ???

a czemu tu dzis nikogo nie ma???

a bąbel o 4.30 zrobił sobie pobudkę i nie mógł już zasnąć. Zatem kawa, kawa, kaaaaaawa ;-)
Sony Xperia się ponoć zawiesza...
Mój też ostatnio grzeczniutki wieczorem, w sumie to jak go kładę do łóżeczka, to spokojnie zasypia, a ja albo M. chwilę leżymy na łóżku obok, ale jak dwa razy po cichu wyszłam, to nawet nie zauważył. Chyba spróbuję z "oficjalnym" wychodzeniem, bo na razie robię to z cichacza ;-) Najważniejsze, że nie ma już potrzeby bujania, lulania, trzymania za rękę i płaczu ze wstawaniem w łóżeczku włącznie.
a powinnam
;-))
jak w końcu zasnęłam to K. mnie obudził o 5 jak wstawał do pracy i już nie zasnęłam.

a prawie codziennie więcej od siostry