alijenka
Mamcia Nataszki :))
hej hej
od 11 do teraz walczyłam z młodą aby poszła na drzemkę, nerwy mam już na tak cienkiej nitce że masakra, całe szczęście że w końcu usnęła bo od półtorej godziny wiła się po domu nieprzytomna z ciągłym marudem

Aga no to miałaś dzień na maksa wczoraj
, następnym razem jak będą jakieś spotkania czy co kolwiek innego to dawaj nam znać może i my się wybierzemy
Muńka ja mam ciągle wylewy podskórne, wystarczy że gdzieś lekko się uderzę lub ktoś mnie mocniej złapie odrazu mam sińca, my też wczoraj byłyśmy na 2 godzinnym spacerze w lesie, byłam zobaczyć na grzyby ale tyle liści już spadło że nic nie widać, same trujaki

, ale ja to się strasznie kleszczy boję, odrazu po przyjściu do domu rozbierałam małą ze wszystkiego !!!!
Kasienka podziwiam Cię z tymi siuśkami małego i smokiem :-)
aronia a Tobie co się stało ??????????
zaza to odzywaj się chociaż co jakiś czas
mlodak, Iwon dobrze że już u Was zdrowotniej lepiej :-):-)
Iwon ale Ci dobrze z ty Twym chłopem :-):-):-)
andzia fajny masz urlop

od 11 do teraz walczyłam z młodą aby poszła na drzemkę, nerwy mam już na tak cienkiej nitce że masakra, całe szczęście że w końcu usnęła bo od półtorej godziny wiła się po domu nieprzytomna z ciągłym marudem

Aga no to miałaś dzień na maksa wczoraj

Muńka ja mam ciągle wylewy podskórne, wystarczy że gdzieś lekko się uderzę lub ktoś mnie mocniej złapie odrazu mam sińca, my też wczoraj byłyśmy na 2 godzinnym spacerze w lesie, byłam zobaczyć na grzyby ale tyle liści już spadło że nic nie widać, same trujaki

Kasienka podziwiam Cię z tymi siuśkami małego i smokiem :-)
aronia a Tobie co się stało ??????????
zaza to odzywaj się chociaż co jakiś czas

mlodak, Iwon dobrze że już u Was zdrowotniej lepiej :-):-)
Iwon ale Ci dobrze z ty Twym chłopem :-):-):-)
andzia fajny masz urlop