Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
trenerka ma sporo sukcesów na koncie nie tylko w PL ale też za granicą, tańczyła ze swoją grupą ( zabijcie ale nie pamiętam nazwy) na stadionie na euro 2012, teraz będzie w grudniu na miss polonia i w sylwestra we Wrocławiu. Zajęcia 2 razy w tygodniu, koszt miesięczny 50 zł. Oczywiście Oliwia b. chce chodzić
i będzie!niestety nie pomogę - chusty i poduchy nie miałam a wózek to już całkiem inna bajka;-)Dziewczyny, szukam sposobu na wspoljezdzenie Gosi i Bambino Secundo. Wzbraniam sie przed zakupem podwojnego wozka bo te fajne sa kosmicznie drogie (3 tysie - jedna babka chciala 2 za taki sciuchrany...). Mysle nad takim boardem. Widzialam tez takie z jeszcze wyzszym podnozkiem czyli G moglaby siedziec tam tez. Sa tez takie przyczepiane siedzonka do boku wozka.
Na pewno macie jakies doswiadczenie, pliz podzielcie sie
Nastepna sprawa: chusta elastyczna. Mam zwykla ale dla Mini lepsza elastyczna, szybsze zalozenie i wygodniej dla Malucha. Ma moze ktoras jakas na sprzedaz? Moze mozecie jalas polecic?
I jeszcze jedno: poduszka rogal dla ciezarowki. Przy G nie kupowalam, mialam poduszki z innej kanapy. Teraz musze. Macie jakies na sprzedaz/polecic?
Byłam u kumpla :-) okazało się,że mieszka razem z dziewczyną- zadowolone???
świetna z niej kobitka i cieszę się,że moze uda mu sie w koncu ustabilizować życiowo.

Uwaga, bedzie historia. Dzis mnie G zalatwila na tzw ament. Pojechalam z nia do galerii handlowej po ciuchy (dla odmiany dla mnie). Poczatek dobry - G drzemie. Wychodzimy z pierwszego sklepu, G obczaila sklep z zabawkami, musiala wejsc i popokazywac mi co ciekawsze (czyt z melodia). Pod koniec zwiedzania kupne stęki. Ok, lece do pokoju dla matki z dzieckiem. Rozrywam pieluchogacie z dady (!) - pusto. No to chce zalozyc nast - protest z placzem. Mysle sobie, wtf? (tak po cichu sobie pomyslalam) G siedziala mi akurat tak z tylkiem pomiedzy nogami, no wiec mowie: daj, zalozymy pampka, bo jeszcze mamie spodnie i buty obsikasz... ale G juz swoj plan miala
nie siuski tym razem, o nie... za to zrelaksowala sie blyskawicznie i pampek byl na tylku szybciutko bez protestow
jak wcelowala takim ladunkiem, zeby nie obesrac mi butow, pojecia nie mam. Wdziecznosci mojej to nie umniejsza wcale
doprowadzilam sie do ladu ale z reszty zakupow juz byly nici - do domu nam bylo trzeba...
Taka historia...

a ogólnie dobrze, ze poszli, bo mi się trochę ciszy przyda Uwaga, bedzie historia. Dzis mnie G zalatwila na tzw ament. Pojechalam z nia do galerii handlowej po ciuchy (dla odmiany dla mnie). Poczatek dobry - G drzemie. Wychodzimy z pierwszego sklepu, G obczaila sklep z zabawkami, musiala wejsc i popokazywac mi co ciekawsze (czyt z melodia). Pod koniec zwiedzania kupne stęki. Ok, lece do pokoju dla matki z dzieckiem. Rozrywam pieluchogacie z dady (!) - pusto. No to chce zalozyc nast - protest z placzem. Mysle sobie, wtf? (tak po cichu sobie pomyslalam) G siedziala mi akurat tak z tylkiem pomiedzy nogami, no wiec mowie: daj, zalozymy pampka, bo jeszcze mamie spodnie i buty obsikasz... ale G juz swoj plan miala
nie siuski tym razem, o nie... za to zrelaksowala sie blyskawicznie i pampek byl na tylku szybciutko bez protestow
jak wcelowala takim ladunkiem, zeby nie obesrac mi butow, pojecia nie mam. Wdziecznosci mojej to nie umniejsza wcale
doprowadzilam sie do ladu ale z reszty zakupow juz byly nici - do domu nam bylo trzeba...
Taka historia...

Super wieści!!! Prawie 11kg, ja się obawiam, ze my 13już nieźle przekroczyliśmy.Tralalala odebrałam wyniki siku i wszystko wyzerowane)) Huraaaaaa!!! Ale idzie na bank mega zima - moje dziecko waży prawie 11kg (10,850)!!! Aaaaaaaaaaaaa...a mówiłam, że ostatnio przytyła i nóżki grubaśne
Ale urosła, piżamy 92/98!.
SuperCześć laseczki
Zajęcia z tańca zapowiadają się supertrenerka ma sporo sukcesów na koncie nie tylko w PL ale też za granicą, tańczyła ze swoją grupą ( zabijcie ale nie pamiętam nazwy) na stadionie na euro 2012, teraz będzie w grudniu na miss polonia i w sylwestra we Wrocławiu. Zajęcia 2 razy w tygodniu, koszt miesięczny 50 zł. Oczywiście Oliwia b. chce chodzić
i będzie!
musialam spac trzymajac ja za raczke wtedy czula sie bezpieczna i spala spokojnie..... efekt male spoznienie do pracy i oczy na zapalki

ale sprobuje ;-)
tylko szkoda, ze w domu gada po swojemu nio poza prostymi zwrotami to, tak, nie, mama, tata, dziadzia, baba, wraaaa, baaachhh, awwww, allll.... ale tak sobie mysle, ze kazde z nas doszukuje sie slow w swoim jezyku i jak dla mnie malo cos brzmi jak porzadne zdanie po polsku dla niej moze brzmiec jak cos po angielsku 
i kojec z motherhood jak dziewczyny co do wozka to ciezko cos doradzic bo nie mam doswiadczenia ale z obserwacji tutejszych to wziecie ma dostawka zeby dziecko stalo ale to bardziej dla starszego dziecia a dla mniejszych twins wozki ;-)
a mozesz zdradzic co to za kurs? tzn domyslam sie, ze zwiazany z reh ;-)

kiti buuuu ochhhhh slodziak!
A doczytalam na odpowiednim watku, ze zajmujesz sie analizami finansowymi , ja wlasnie przygotowuje sie do egzaminu poczesci z tego
i szacun za Ci za to ;-) 
Pralko Iwon - witam

i wszedł pod koszulkę do cyca