wcześniej nie miałam problemu z dostępem do kompa przy P, ale odkąd pokazałam jej bajki na laptopie to teraz co usiądę ta atakuje mnie

zazdroszczę
katrina alijenka i
kifsi wam 16 zęboli. My mamy 12 (w czym dwie czwórki jeszcze drugich połówek nie wypuściły). Będziecie mieć szybciej problem z głowy
alijenka oj też poszłabym sobie na basen, ale po zapaleniu dopiero za 2 tyg. mogę:/ Jadę za to z P na zakupy w tą beznadziejną pogodę! Co do Emu ma siotra i zachwala że skóra australijska nieprzemakalna, że nie wyginają stopy, bo mają w pięcie jakąś blaszkę itp. Ja się nie znam i w życiu nie dałabym za nowe 350zł! Ale kupiłam używane za 40zeta dla P i są mega ciepłe i delikatne jak takie kapciuszki
aga jak rozmówki z sister?
aylin buhahahaha biedna ty. No, ale tu o sporą kaskę chodzi więc powodzenia. Pomódl się do św. Franciszka - mi kiedyś pomagało

Spox mam identycznie i co najlepsze P przejmuję. Wiecie, że przeszukałam wszystkie pokoje, schowki i nigdzie nie mogę znaleźć jednego półbuta młodej? Pytałam ją, ale zdaje się, że nie pamięta
andzia wow sukcesy nocnikowe - gratki! Ja na wiosnę zacznę, bo nienawidzi nocnika

Właśnie, pożyczyłyby trochę energii nam

Wow, my dla odmiany o 7.00 zaliczyliśmy pobudkę:/
Oglądałam horror na faktach autentycznych o egzorcyzmach i opętanych. Zatwierdzony przez Watykan...straszny! Polecam 'Obecność'.